A képen látható biciklit hogy nevezik másképpen?
Ilyesmi biciklit szeretnék venni (használtan) ami a képen is látható, csak női változatban.
Elsősorban városban használnám majd suliba menni, meg ilyesmi, néha esetleg terepen is..alkalmas az ilyen bicikli rá ugye?
Ennek a típusnak ez a neve, hogy versenybicikli, így tudok majd keresni utána a hirdetésekben, vagy van más neve?
Esetleg ha tudtok valami oldalt, ahol jó áron árulnak ilyet, vagy akár eladó biciklit (Szegeden elsősorban) akkor azt megköszönném!
Előre is köszi a válaszokat és bocsi, ha hülyeségeket kérdeztem, csak annyira nem értek hozzá:)
Nagyon köszi!
Azt hiszem ezt a biciklit is már csak a Jézuska fogja hozni..addig gyűjtögetek még rá:)
Ezt néztem most ki így hirtelen elsőnek:
Árba is színbe is nagyon tetszik.
mire összegyűjtöd rá, lehet eladják
tipp:
ha veszel biciklit, nem árt mellé venni foltozószetett, esetleg szerszámot a szétszereléshez. ha hosszútávra fogod használni, kellemetlen 2 város közt defektet kapni :) ugyanígy pumpa is ajánlott, a lámpák pedig kötelezők
összesen szerintem olyan 5-6E körül jön még hozzá a kiegészítő. fénycsíkok/zakó csak ajánlott, ha lemerülne a villogód
+ majd állítsd be az ülést megfelelően, esetleg kérd meg a tulajt/eladót, hogy tegye meg. sok múlhat rajta.
nem árt ellenőrizni a fékpofák kopottságát, a kerékben van e nyolcas és ehhez hasonló dolgokat, mielőtt elindulsz vele. ha nem okoz gondot a műszaki munka akkor megcsinálod magad, ha nem értesz hozzá, mindenképp vidd el első használat előtt szervízbe
vagy tegyél belátásod szerint
sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!