Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bicajosok, nem irigykedtek az...

Bicajosok, nem irigykedtek az autósokra, akik a meleg kocsiban ülnek rádiót hallgatva, míg ti szétfagytok kint a hidegben?

Figyelt kérdés
nov. 11. 17:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amikor egész télen bringával jártam, egyszer sem voltam beteg. Most ősz óta tömegközlekedek, másodszorra döntött le a lábamról valami nyavalya. :(
tegnapelőtt 18:21
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Megfelelő felkészülés mellett ugyanúgy lehet tekerni most is. Nem gond ez nekünk. Sőt most még jobb mint 40 fokban

Két problémám van:

- folyik a taknyom mire odaérek valahova

- a melegben ülő, rádiót hallgató idióta autósok ki akarnak nyírni. Ezekből két féle van: az egyiknek fogalma sincs semmiről és csak a vak szerencsén múlik hogy odaér-e valahova és közben nem nyír ki senkit, a másik meg a full idióta aki még az élő fával is versenyezni akar és emiatt sodor veszélybe mindenkit.

tegnapelőtt 18:38
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert én szépen elgurulok a benzinkút előtt ezek meg fizetik a 600Ft-os benzint.
tegnapelőtt 19:14
 24/34 anonim ***** válasza:
76%

#13!

1. Aki autóval járkál, annak jóval kevesebb ideje van sportolni. (Budapestről beszélünk.) Ha bringával vagyok, akkor munka előtt vagy után a közlekedéssel együtt letudom az edzést is.

Ha összeadod az autós utazást, akkor kijön, annyi idő alatt én már letudtam az edzésemet is. És nem kell újra rávenni magam az edzésre.

2. Biciklizés közben jóval magasabban van a fejed, mint az autóban. Sokkal kevesebbet szívsz bringán. Valamint rengeteg olyan útvonal van, ami autóval nem járható (és még rövidíeni is lehet).

3. Mennyi az annyi? :D

A semminél sokkal több, mert ha csak 2x30 percet mész, az akkor is 20 óra havonta a semmihez képest és kb. 300 km.

4. Az első pár perc autóban is kellemetlen, amikor még hideg van. Kb. ennyi idő alatt bemelegszik a bringás ruha is. Pár perc után mindig azt érzem, hogy jó volt nem puhánynak lenni, mert bőven lehet ilyen időben tekerni.

Egyedül az eső és a 60 km/h feletti szél probléma.

Havat ma már csak a hegyekben látni.

tegnapelőtt 19:15
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Épp ellenkezőleg. Sajnálom őket.

Autóval logikusan az következik, aki kellően távol él a munkahelyétől. Ők minden reggel és este szívnak a dugóban, rengeteg időt elpazarolnak a bringásokhoz képest, nincs annyi idejük mozogni.

Aztán vannak olyanok, akik szimplán g&¢ilusták, azért kocsikáznak. Ők hiába érnek haza emberi időben, a személyiségükből eredően nem fognak mozogni.

Szóval az autózás praktikusan elveszi a sporttól az időt.

tegnap 12:34
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigylem őket... a hideg nem ellenség, te lehet, hogy fázol, mert egy gyenge kis pöts vagy... aki jól viseli télen a hideget, mert edzett és hozzá van szokva, az nyáron is jobban viseli a meleget...

Te meg majd ülhetsz a légkondidban az autódban akkor is... amíg a szíved fel nem mondja a szolgálatot, mert egy gyenge kis szar vagy.

tegnap 13:44
 27/34 anonim ***** válasza:
25-ös, sietnének spinning edzésre kocsival, de nem tudnak, mert a többi is spinningezni menne így dugót csinálnak a bringások meg szagolhatják a büdöset amit okádnak.
tegnap 20:56
 28/34 anonim ***** válasza:
81%
arra gondoltál már, hogy sokunk olyan bringán ül, aminek az árából 3 autót is kapnál... és az ilyeneknek otthon áll ám a garázsban az autóü is, ha épp olyanom van... tudod az egy szabad választás sokunkak, hogy bringával járunk, nem pedig egy kényszer.
tegnap 21:02
 29/34 Alex Fly ***** válasza:
@27: a büdöset maguknak csinálják: a kerékpáros simán elmegy az autókkal okozott dugók mellett...
tegnap 22:29
 30/34 anonim ***** válasza:
Alexka, amikor kerülgeted a dugóban állókat akkor szívot a büdösüket. Ha mellékutcában kerülgetsz, akkor is.
ma 03:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!