Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tűritek ezt a meleget?...

Hogy tűritek ezt a meleget? Hogyan hűtitek magatokat és a házat?

Figyelt kérdés

Nagyon melegem van csurog a viz a homlokomrol meg a hatam is tiszta viz nyakam stb.. hiaba mosom meg magam 2 perc mulva ujra izzadok.

Ventinlator nincs sajna.

Kiprobaltam a vizes ronygot fuggonyt de semmi hatasa meg is szaradt fel ora alatt vagy kevesebb.

Mit csinaljak? Vagy mit csinaltok?

júl. 17. 13:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Ilyen, vagy ehhez hasonló ikont keress a klíma távirányítóján..

júl. 17. 14:08
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ventillátorral, hűtőmatraccal, vizes ronggyal, napi több zuhannyal, de így is szenvedek, mint a szar. Jövő májusig van szerződésem ebbe az albiba, ha akkor nem fog klímát beszerelni a tulaj, átköltözök egy klímásba, akkor is, ha tízezrekkel drágább. Ezt nem lehet elviselni klíma nélkül, 30-35 fok van a lakásban.
júl. 17. 14:15
 3/22 anonim ***** válasza:
75%

Ablak becsuk, sötétítő.

(bármi megfelel erre a célra, még a csukott ablakhoz szorított takaró is, sz@rd le ki mit lát kívülről.)

Vegyél egy ventillátort, mindenhol akciós.

júl. 17. 14:21
 4/22 anonim ***** válasza:

Rengeteg folyadékkal, napi többszöri zuhannyal, jegeskávéval és szőlőcukorral.

Hétfőre hidegfrontot mondanak (állítólag 28°C köré hűl majd le a levegő), remélem most bejön...

júl. 17. 14:28
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy, mint az előző 50 ugyanilyen kérdésnél. :D

Ventillátor, hideg ital, nappal minden csukva + sötétítő, éjszaka pedig szellőztetés, így egész jól bírható, 25 fok van bent.

júl. 17. 14:44
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Éjjeli szellőztezés, napközben minden zárva, sötétítve, sokat segít.

25 fölé nem megy így nálunk sem.

júl. 17. 14:45
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy olyan épületben lakik a kérdező, ahol lapos tető van és ő lakik legfelül, akkor Ott hiába csuk be mindent. Max megfullad a benti hőtől és levegőtlenségtől mert a falak meg a tető besugározzák a meleget és olyan az egész lakás, mint a szauna...
júl. 17. 14:52
 8/22 anonim ***** válasza:

Igen. A kérdés meg az volt, hogy (ti) hogy hűtitek. Én úgy ahogy írtam, nem tudok mit csinálni azzal ha másnál melegebb van.

júl. 17. 14:54
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Szinte egész nap a ventillátor előtt vagyok, van egy vizes anyag a fagyasztóban, néha előveszem éa végigtörlöm magam vele, 2p után langyos vizes csak...

A házat sehogy, hiába van nappal minden csukva és sötétítve ahogy csak lehet, amint jobb idő van kint, mint bent egyből kinyitom az ablakokat, de csak 30 fokig megy le a hőmérséklet bent... Olyan szar a ház helyzete és kialakítása, hogy semmi levegőmozgás...

júl. 17. 14:54
 10/22 anonim ***** válasza:
Panel 10., nyugati fekvésű nappalival. El lehet képzelni, hogy mi lenne, ha nem lenne klíma és nem lenne a redőny lehúzva. Éjszaka szellőztetünk, szerencsére van kereszthuzat.
júl. 17. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!