Hogy tűritek ezt a meleget? Hogyan hűtitek magatokat és a házat?
Nagyon melegem van csurog a viz a homlokomrol meg a hatam is tiszta viz nyakam stb.. hiaba mosom meg magam 2 perc mulva ujra izzadok.
Ventinlator nincs sajna.
Kiprobaltam a vizes ronygot fuggonyt de semmi hatasa meg is szaradt fel ora alatt vagy kevesebb.
Mit csinaljak? Vagy mit csinaltok?
Ablak becsuk, sötétítő.
(bármi megfelel erre a célra, még a csukott ablakhoz szorított takaró is, sz@rd le ki mit lát kívülről.)
Vegyél egy ventillátort, mindenhol akciós.
Rengeteg folyadékkal, napi többszöri zuhannyal, jegeskávéval és szőlőcukorral.
Hétfőre hidegfrontot mondanak (állítólag 28°C köré hűl majd le a levegő), remélem most bejön...
Ugyanúgy, mint az előző 50 ugyanilyen kérdésnél. :D
Ventillátor, hideg ital, nappal minden csukva + sötétítő, éjszaka pedig szellőztetés, így egész jól bírható, 25 fok van bent.
Éjjeli szellőztezés, napközben minden zárva, sötétítve, sokat segít.
25 fölé nem megy így nálunk sem.
Igen. A kérdés meg az volt, hogy (ti) hogy hűtitek. Én úgy ahogy írtam, nem tudok mit csinálni azzal ha másnál melegebb van.
Szinte egész nap a ventillátor előtt vagyok, van egy vizes anyag a fagyasztóban, néha előveszem éa végigtörlöm magam vele, 2p után langyos vizes csak...
A házat sehogy, hiába van nappal minden csukva és sötétítve ahogy csak lehet, amint jobb idő van kint, mint bent egyből kinyitom az ablakokat, de csak 30 fokig megy le a hőmérséklet bent... Olyan szar a ház helyzete és kialakítása, hogy semmi levegőmozgás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!