Az gyakorira írogató komolyan hívő emberek tényleg ilyen komolyan hisznek vagy csak megjátsszák/megjátsszátok magukat/magatokat?
Kevés itt a komoly hívő, sok a megjátszó.
Egy részüknél ez első szóra látszik.
Más részüknél pl. húsvétkor derül ki (csak a külsőségekkel foglalkoznak, még figyelmeztetés után is).
Színház az egész világ és színész benne minden férfi és nő
Shakespeare
Az Igében élek, hála Istennek.... utolért a kegyelem. Igaz, hogy éppen megállított anno.
S mivel felfogtam, hogy a lelkünknek területei vannak... mindig átadtam, átadom az adott területet Jézus Krisztusnak. S Ő békességben tart minden körülményem közepette.
Szóval Jézus betartja bennem a törvényt, a parancsolatokat.
Megtanultam az ellenségeimért imádkozni, hálát adni... míg békességem nem lesz.
Jézust követni egy tanítványság.
S mivel egymás hite által épülünk szívesen osztom meg a hitemet, amit az Úr tanított, cselekedett az életemben.
Hitem egy valóságos személy Jézus Krisztus. Úgy szeret, ahogy vagyok.
Megtapasztaltam ezt az Igét, s élvezem.
"A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” (Jn 10,10)
Ha Isten velem, ki ellenem.
A Szeretet győzött a kereszten!
#7 Jézus Krisztusról el tudod ezt képzelni, amikor eljön ítélni?
Amikor itt járt a földön is szolgált az emberek felé, s végül kereszt halált halt Értük.
9# De Ő is csak egy ember, nemde?
Jézus az Igaz Bíró. Ő fog ítélni. Hála Isten Ő tudja miken megyünk keresztül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!