Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bicajosok, nem irigykedtek az...

Bicajosok, nem irigykedtek az autósokra, akik a meleg kocsiban ülnek rádiót hallgatva, míg ti szétfagytok kint a hidegben?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 17:01
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
90%

Nem bicajos vagyok, buszos.

De nem. Én szeretem ezt a ködös, novemberi jóleső hideget, felöltözve nem is fázik meg az ember.

tegnapelőtt 17:05
 2/26 anonim válasza:
86%
Nem, mert ha folyamatosan tekersz és mozgásban vagy, akkor nem fázol, oksitojcsi. 😁
tegnapelőtt 17:08
 3/26 anonim válasza:
100%

Ha a biciklis sportolókra gondolsz, akkor értelmetlen a kérdés. Ők a sport miatt csinálják. Mozognak. Megjegyzem, ha sok ember nem járna a wc-re is kocsival, nem lenne ennyi lusta, elhízott ember.

Másrészt, ha csak azokra gondolsz, akik egy településen belül bicikliznek pl boltba, ugyanaz a véleményem. Legalább mozog. Takarékoskodik. Több értelme van, mint hisztizni nonstop az üzemanyag árai miatt. Neki több pénz jut bármi másra.

tegnapelőtt 17:08
 4/26 anonim ***** válasza:
95%

Nézd, én 3 opció közül választhatok, hogy eljussak a munkahelyemre, ami 20 kmre van:

-Tömegközlekedés (50 perc)

-Autó (ha nem lenne forgalom 30 perc lenne, de a gyakorlatban 45 perc alatt még sose volt meg, de volt másfél óra is)

-Bicikli (1 óra 10-15 perc)

Ebből az autót utálom a legjobban: az idő nagy részében a dugóban gurulok, kiszámíthatatlan, tele van minden veszélyes, másokat telibe *** sofőrökkel. Fáradtan érek be. Télen tömegközlekedek. Ekkor tudok útközben olvasni, telefontnyomkodni, pihenten érek be.

Tavasztól őszig gyakran biciklizek, ha közelebb lenne mennék télen is. Agyilag teljesen kikapcsol, felfrissít és még a sport is letudva.

tegnapelőtt 17:51
 5/26 anonim válasza:
94%
Nem mert imádok bicajozni, ők rohannak (az autósok) én látok szép dolgokat, mert nem sietek...
tegnapelőtt 18:25
 6/26 anonim ***** válasza:
76%

10 percet bicajozok azon az úton, amiben ők fél órát állnak. Szerinted??

Amúgy nincs hideg idő, nincs esős idő, nincs semmiféle rossz idő, csak rossz öltözet

tegnapelőtt 20:52
 7/26 anonim ***** válasza:
16%

"Amúgy nincs hideg idő, nincs esős idő, nincs semmiféle rossz idő, csak rossz öltözet"

félméteres hóban azért megnéznélek bringával, bölcs mester

tegnapelőtt 21:56
 8/26 anonim ***** válasza:
70%
7: gyakran van mostanában fèl méteres hó
tegnapelőtt 22:08
 9/26 Justinianus ***** válasza:
85%
De, biztos irigylik az elhízott autósokat, meg az első infarktust 55 évesen.
tegnap 00:12
 10/26 anonim ***** válasza:

Nem, mert amikor biciklizem, akkor sportolok direkt, vagyis azért, mert kedvem van hozzá.

Ám, ha a hátsómat feltöri az ülés, nem mondom, hogy nem jut eszembe az autóm.:)

tegnap 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!