Bicajosok, nem irigykedtek az autósokra, akik a meleg kocsiban ülnek rádiót hallgatva, míg ti szétfagytok kint a hidegben?
Nem bicajos vagyok, buszos.
De nem. Én szeretem ezt a ködös, novemberi jóleső hideget, felöltözve nem is fázik meg az ember.
Ha a biciklis sportolókra gondolsz, akkor értelmetlen a kérdés. Ők a sport miatt csinálják. Mozognak. Megjegyzem, ha sok ember nem járna a wc-re is kocsival, nem lenne ennyi lusta, elhízott ember.
Másrészt, ha csak azokra gondolsz, akik egy településen belül bicikliznek pl boltba, ugyanaz a véleményem. Legalább mozog. Takarékoskodik. Több értelme van, mint hisztizni nonstop az üzemanyag árai miatt. Neki több pénz jut bármi másra.
Nézd, én 3 opció közül választhatok, hogy eljussak a munkahelyemre, ami 20 kmre van:
-Tömegközlekedés (50 perc)
-Autó (ha nem lenne forgalom 30 perc lenne, de a gyakorlatban 45 perc alatt még sose volt meg, de volt másfél óra is)
-Bicikli (1 óra 10-15 perc)
Ebből az autót utálom a legjobban: az idő nagy részében a dugóban gurulok, kiszámíthatatlan, tele van minden veszélyes, másokat telibe *** sofőrökkel. Fáradtan érek be. Télen tömegközlekedek. Ekkor tudok útközben olvasni, telefontnyomkodni, pihenten érek be.
Tavasztól őszig gyakran biciklizek, ha közelebb lenne mennék télen is. Agyilag teljesen kikapcsol, felfrissít és még a sport is letudva.
10 percet bicajozok azon az úton, amiben ők fél órát állnak. Szerinted??
Amúgy nincs hideg idő, nincs esős idő, nincs semmiféle rossz idő, csak rossz öltözet
"Amúgy nincs hideg idő, nincs esős idő, nincs semmiféle rossz idő, csak rossz öltözet"
félméteres hóban azért megnéznélek bringával, bölcs mester
Nem, mert amikor biciklizem, akkor sportolok direkt, vagyis azért, mert kedvem van hozzá.
Ám, ha a hátsómat feltöri az ülés, nem mondom, hogy nem jut eszembe az autóm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!