7-8 éves BMC 300-ért megéri?
Üdv! Ismerősöm adná el az egyik bringáját 300-ért. Sajnos nem értek hozzá annyira, de nagyon megtetszett. Jelenleg egy cross-trekkingem van, szinte csak túrára használom, szeretem, de a maga majd' 20kg-jával elég testes. Az említett BCM-t a srác egy külfölditől kapta (a srác hazament), így ezért ennyi. Amiket tudok róla:
Kb 7-8 éves modell, újszerű állapotban, full tiagra szettel, 9kg, karbon váz (asszem a villa nem az). Csak ezt a képet sikerült róla lőnöm, elég gyatra minőség:
Szeretek bringázni, élsporoló vagyok (bár nem bringázásban, de nyitnék ebbe az irányba is). Kipróbáltam, kényelmes, szépen vált, a lánc "lógása" 0.7. A tervem az, hogy használom, és ha annyira mégse jön be, egy másik országútis ismerős szerint fél év múlva 350-400-ért is el tudom passzolni, ha vigyázok rá, és mázlim van (az, hogy akitől venném, akkor miért nem ennyiért adja, meg van az oka, ezt nem részletezném). Sajnos a budget kicsit karcsú nálam, ezért nem akarok "lesz-ami-lesz, had szóljon" alapon belevágni. Tudom,nem sok infót adtam róla, de ezek alapján tudtok tanáccsal szolgálni? Előre is köszi!
2# Igen, így visszaolvasva elég lopásgyanús, így inkább tisztázom: nem lopott a bringa, a külföldi srác bizományiba hagyta ott ennyiért, a srác ezért nem enged(ne) belőle, mert így is 0Ft-ot keresne rajta.
"Neten kb 320-350ert megy ez a modell..."
Tudsz mutatni párat ennyiért? (Ez nem a kötözködő "ahapersze, bizonyítsd"-kérdés, tényleg érdekelne, kb hova vannak ezek beárazva.) Nyilván tetszik ez a konkrét bringa, kicsit bele is éltem már magam, de minden áron nem veszem meg, ha többen is le akarnak beszélni róla.
Full Tiagra, 9kg? Ettől azért jobbat is lehet venni ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!