8 éves kislányomnak terveznék venni legelső telefonját egy nem mostani lg g2 mini okostelefont 20. 000ft ért. Megéri?
Egyébként a tudàs nem igazán lényeg mert első telóról van szó
Sokal inkább az érdekelne,hogy mennyit bír talpon?????
A minap nézegettem a neten és nagyon megtetszett neki :)
Előre is köszönöm!
Más telómárkákat is meghalgatok de a lényeg hogy ne legyen nagyobb mint 5"col ;)
Már mindenre felkészültünk :D
A Tinydeal-on van a HOMTOM ht 16 16000-ért.
Szerintem ez pont jó lenne neki. Eu raktáras , ingyen szállitással, nincs se áfa se vám rá.
Másodikos kislánynak akarsz telefont vásárolni?..
Kérdésedre válaszolva, erre a célra még jó az a telefon. Mit értesz talpon lévésen? Az akksija elég jól bírja ha erre gondolsz. Vagy a strapabíróságra gondolsz? Na arra nem tudok válaszolni, bizonyára mint egy átlagos telefon.
Őszintén? Ezért az árért már a "rendes" G2-t is megkapod. A nejemnek tavalyelőtt vettem a minit ennyiért...
Innen nézve nem éri meg.
Viszont ha azt nézzük, mire számíthat az ember egy húszezres telefon esetén,akkor már más a helyzet. Azért ez mégiscsak az aktuális csúcsmodell jóárasított kistestvére volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!