Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek egy 8éves lovat...

Szerintetek egy 8éves lovat megéri még besüttetni?

Figyelt kérdés
Van egy 8éves kancám és mivel fedeztetem szeretném besüttetni, de már halottam hogy ettől teljesen megbolondulhat. Meg alapból nem szeretnék neki traumát okozni.Kérlek titeket komoly választ adjatok köszönöm
2011. nov. 8. 16:30
 1/8 anonim válasza:
22%
Attol füg milyen falyta ló.
2011. nov. 8. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Mostmár lehet chippelni is, sokkal egyszerűbb és nem csúfítja el a lovat sem.
2011. nov. 8. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

A chippeléshez csak annyit mondhatok (se lebeszélni, se rábeszélni nem akarlak), hogy a chip a bőr alatt "elvándorolhat", és ha nincs olyan készülék, ahol lenézheted, akkor pecched van.

Amúgy igen, megéri, ha neked megéri. Milyen fajta ló, miért akarod besüttetni?

2011. nov. 8. 18:39
 4/8 A kérdező kommentje:
70%angol telivér, de ismeretlen származású,így a csak a csikóval tudnék versenyezni,én se vagyok híve a sütésnek, de szeretném hogy a csikóm ismertebb legyen papírilag.
2011. nov. 8. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:
ne kínozd
2011. nov. 10. 01:17
 6/8 A kérdező kommentje:
nem szeretném kínozni nagyon féltem a ˇkislányomatˇ de sajnos úgy tudom a chip-et még a magyar lótenyésztő szöv. nem fogadja el sütés helyett javítson ki valaki ha tévedek :$
2011. nov. 10. 07:49
 7/8 anonim ***** válasza:

De, ismeretlen származású lónál már elfogadja.

Egyébként a csikó is max magyar félvér lesz, tehát olyan nagyon értékes papírt nem fogsz kapni érte.

2011. nov. 10. 12:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. nov. 10. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!