Megéri ezt még megvenni 3 évesnek? Valóban 8 éves korig használható?
2013. nov. 27. 14:04
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem! Nekünk nem pont ilyen van, de ugyanez a méret. Inkább 1-3 éves kor között ajánlanám. A nyáron a 3 éves kisfiam már nem tudott rajta rendesen csúszni. Arra mondjuk jó volt, hogy a felfújható medencébe csúszkáljon róla, mert ott a csobbanás megadta az élményt, de simán csúszdaként szerintem már kicsi. Remélem segítettem!
2/8 anonim válasza:
nekünk is van. már 3 a évesemnek is kicsinek tűnt
3/8 anonim válasza:
Mi már eleve nagy csúszdát vettünk, 3m-eset, viszont a szomszéd gyereknek, aki egyidős az én lányommal, ilyen csúszdája volt. Hát, 2,5 évesen már igen kicsi volt nekik a csúszda. Aztán már a kisfiú sem használta. 8 éves korig semmiképpen sem használható, szerintem nagyon-nagyon max 4 éves korig.
4/8 anonim válasza:
biztos,h nem jó 8 éves korig,mint ahogy előttem írták max3 évesig.
5/8 anonim válasza:
NEkünk is ilyan van, lányom 3,5 éves 104 cm, élvezi még, de mikor elkezed lecsúszni, a lába már szinte lent is van.
7/8 anonim válasza:
Szerintem max. 3-4 éves korig jó, de inkább kisebbnek venném meg. Tehát ha valaki megveszi másfél évesének, ő még elég jól ki tudja használni, de egy 4 évesnél idősebb már nem.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor ez kilőve.
2013. nov. 27. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!