Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Scott cross/trekking bicajt...

Scott cross/trekking bicajt használ valaki?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy Scott Sub Cross 30 Men Cross Trekking-et, és kíváncsi lennék kinek milyen tapasztalata van vele. Először Cube montit akartam, de rátaláltam erre a gépre. Hegyvidéken lakom, de 50-50 %-ban használnám aszfalton és erdei utakon.

Általános véleményeket is elfogadok a típussal, vagy a felszereltséggel kapcsolatban.

#Scott Sub Cross 30
szept. 9. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Elég kicsi a valószínűsége, hogy pont rátalál a kérdésedre valaki, aki pont ilyet használ, de nem is fontos, mert az alkatrészeket mindenki meg tudja nézni és az alapján ez egy alap trekking kerékpár (ahogyan az az árából is látszik).

Egyébként rendben van, semmi extra, alap szintű. MTB felesleges, hacsak nem valami nagyon rossz erdei úton tervezel közlekedni (sok nagy kő, gyökerek), de gondolom nem. MTB inkább sportolásra való, 50-50%-os közlekedéshez trekking megfelel.

szept. 9. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a Scott mindenben ugyanaz, mint a Kellys Cliff 90, csak Acera helyett Alivio váltó van rajta. Én nem adnék ekkora felárat ezért. A Cliff 90 260k-ért jobb vétel. Ha már drágább, akkor minimum Deore legyen rajta.
szept. 10. 07:06
 3/5 anonim ***** válasza:
A Scott is 260k [link]
szept. 10. 07:34
 4/5 anonim ***** válasza:
3: akkor rossz helyen néztem, nekem 320-ért dobta fel.
szept. 10. 08:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Beszéltem egy megszállott biciklis ismerőssel, aki az adottságaimhoz (testsúly, körülmények) és a felszereltséghez mérten inkább a Cube (AIM SLX 29) montit ajánlotta, így azt vettem meg.
szept. 12. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!