Defektes lett a bicikli kerekem, mekkora belső jó bele?
A külsőre ez van írva: 47-622 (700x45-c-28x1 5/3x1 3/4), a felnire az, hogy cross28 622x19c. Amit vettem belső gumit arra az van írva, hogy (47/57-584) 27.5x1.75/2.125.
Ami fent van belső arra nem tudom mi van írva és csak akkor szeretném itthon lecserélni, hogyha amit vettem belső az jó lesz rá. Kívülről hozzámérve olyan kicsinek tűnik.
Kérek segítséget a válaszokban, köszönöm szépen.
Amatőrök.
Lefényképezi a külső gumi feliratát a telefonjával és megmutatja a bótban.
Hát sikerült találni egy segítőkész bicikli boltost, meg mondtam neki, amit tudtam a küldő méretéről és momdta, hogy tudja hogy kell kiszámolni és itthon pikkpakk ki is cseréltem.
Mondjuk az érdekes volt, hogy elsőreberaktam és rárakva a külsőt is mindent vissza, nem lehetett felfújni sehogy.. Gondoltam a szelepnél van vmi... Leszedtem, úgy lehetett fújni bele.. Szval egy kicsit levegőt benne hagyva raktam rá ismét a külsőt és így sikerült felfújni normálisan... Picit elsőre laposabbra hagytam, hogy szokja a gumi, állítólag van ilyen.. Hogy hosszabb így a gumi élettartama.
Alapvető szabály, hogy nem full üresen tesszük be a belsőt, mert így be tudja csípni a külső.
Valószínű, hogy a pumpád nem tudott mit kezdeni a nulla nyomással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!