Defektes lett a hátsó gumim. Az árkádi bringaboltban mennyiért javítják meg?
Mivel a defekt egy olyan baleset, ami barmikor es barhol bekovetkezhet, ezert jogos elvaras minden kerekparostol, hogy ilyen piszlicsare dologgal nem fordul a szervizhez (sokszor nincs is szerviz a kornyeken). A gumi kicsereleset, avagy megfoltozasat meg a lanyoknak is meg kell tudnia csinalni. Illik lennie mindenkinek potbelsonek, kerekleszedo szerszamnak es gumijavito keszletnek is. Tehat: javitsd meg magad, de ha nem csinaltal meg ilyet, kerhetsz segitseget tapasztaltabb kerekparos tarsadtol, de millio segito videot is talalhatsz az interneten. Ne legyel mar ilyen lama!
Amugy pedig, ha husegesen egy bringaszervizbe jarsz es jo fej vagy, akkor egy nyamvadt kerekszerelesert semmit nem fognak kerni (tolem sosem kernek ilyen apro dolgokert semmit) ... igaz en egy evben legalabb 2x beviszem teljes atvizsgalasra, de ezen tul is sokat jarok be a szervizes sracokhoz tanacsot kerni, alkatreszt vasarolni es megtanulni sok mindent a kerekparozassal kapcsolatban.
utolsó kommentelő :
vágod, a legmélyebb elnézésedet kérem, amiért ilyen láma vagyok :D:D:D hát ki a tököm vagy te, már ne is haragudj? undorodom az ilyen idegesítő tudálékos emberektől, vagy nem tudom mit szoktak az ilyenekre mondani. segítettél néhány dologban, oké, de AHOGY ezt leírtad, az egy okádék volt, az ilyen kemény tudálékos macsókat ("még a lányok is meg tudják csinálni") pedig sortűz alá vetném, már bocs :D
4/5
Sztem a kutyát nem érdekli, hogy a hozzád hasonló félnótások szerint kinek mit kell tudni megszerelni, meg hogy mit kell maguknál tartani.
ilyenkor mindig azon gondolkodok, h vajon a hozzád hasonlóknak vajon az utcán is ekkora-e a szája..gyanítom. h nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!