Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért vesznek fel sisakot a...

Miért vesznek fel sisakot a bringások városon kívüli kerékpárúton?

Figyelt kérdés
A fejük megsül, veszély ott nincs de ha lenne akkor se ér sokat.
aug. 21. 07:14
1 2
 11/16 MGéza ***** válasza:
48%

Te a Magyar Kerékpárosklubtól jöttél? Azok találtak ki a kötelező sisakviselés elleni kampányukban ilyeneket, hogy belefő a bringás feje, a többit nem is említem. Ezt most csak úgy itt hagyom, a kép azt hiszem magáért beszél:

[link]

aug. 21. 16:46
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Egy jó sisakba nem sül be a fejed. És bármikor történhet bármi. Én hordom mindig.
aug. 21. 17:55
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

"A fejük megsül"

Erős tévedés. Valójában a tűző napon még hasznos is a sisak, mert az erős napsugárzás nem közvetlenül a fejed süti (vagy a vékony sapkán át) hanek a sisak héját, alatta meg van némi szellőzés. Szóval dupla haszon :)

aug. 22. 03:32
 14/16 anonim ***** válasza:
86%

Mondjuk kerékpárúton is vannak siralmas állapotok, pl bukkanók, repedések.

én egyszer belementem a repedésbe, és úgy repültem mint a szar...

sisakon megvédte a fejemet...

na téged sem az eszedért szeretnek :D

aug. 22. 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Olvastam már pár sztorit ilyen sisakos, és sisak nélküli (vagy nem becsatolt sisakos) esésekről, amikor beverték a fejüket. Talán sejted, hogy az utóbbiak nem maguk mondták el, hogyan történt. A bejárati ajtót bezárni, és a biztonsági övet bekötni is felesleges az esetek 99,9%-ában, épeszű ember mégis megteszi.
aug. 24. 17:32
 16/16 Alex Fly ***** válasza:
100%
Megszokásból
aug. 26. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!