Mitől durran ki a belsőm?
Vagy van valami a gumi alatt ami mindíg kivágja csak nem veszed észre,vagy ennyire el van használódva a gumi.
Szerintem tegyél bele új belsőt,és takarítsd le a felni belső felét
"Szerintem tegyél bele új belsőt,és takarítsd le a felni belső felét"
Fordítva! Előbb takarítsd, utána tegyél bele új belsőt! :D
Ha viszonyleg új a belső, akkor nem használódhatott el. Ha régi, akkor mindenképpen csere. De alaposan át kell nézni a külsőt, felnit, mindent.
Én úgy szoktam defektrok szétszedni a kereket hogy megjegyzem a belső, külső és a felni egymáshoz viszonított helyzetét és megnézem hogy a blesőn hol a lik és így már könnyebb behatárolni a megvizsgálandó területet a külsőn és a felnin.
Lehet felütéses defekt is akár. Ez azt jelenti, hogy odacsípődik a gumi a felnihez és az "kiharapja". Elég jellegzetes nyoma van, nem csak egy lyuk, hanem egy kis hosszúkás hasadás. Akkor fordul elő ha túl puha a gumi.
Illetve az is lehet hogy mégicsak a küllők szuúrják ki, mert a felniszalag elcsúszkál, és mellette ki tudja szúrni.
De mivel azt írod hogy hasadás, meg eleve elég puha volt a gumi, én az elsőre gyanakszom.
Kilyukassza a küllők felől, ha nem duplafalú, vagy ha a felniszalag elcsócsál és éles a széle, meg lapos a gumid eleve.
Fújd már fel 5 barra azt a nyamvadt kereket közvetlenül ragasztás után, hogy rászorítsa a foltot és hagyd is úgy 1-2 órán át. Utána engedd vissza 4,5 barra.
Látatlanba a következőkre tudok gondolni
1. Túl alacsony nyomáson használtad és felütődött, kicsípte a felni széle a belsőt koppanáskor. Ez gyakran kétoldali defekt, kígyóharapásnak is mondják. Lehet nem jól foltoztad vagy csak az egyik lyukat fedi rendesen.
2. A felni belső felülete kivágja valahol, nem fed jól a szalag. Érdemes jól végigtapogatni a felni belsejét, hogy nincs-e valahol élesebb rész amit a szalag nem fed jól.
3. A külsőben maradt valami ami újra kiszúrja. Igaz írtad, hogy nem a külső részen van, de én végigtapogatnám a külsőt is belülről, hogy nincs-e benne valami.
4. Rosszul foltoztad.
Gyenge belsőt simán ki lehet durrantani. Nekem sikerült nemrég. Akkorát szólt hogy 1 óra múlva is csengett a fülem. Kell venni egy normális belsőt! A mérete is legyen jó és a minősége is! Ha túl kicsi, akkor ki tud nyúlni és elvékonyodni annyira hogy eldurran.
A külső jól áll a felnin? Nem tud kicsúszni a pereme a felniből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!