Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, ha a belsőm...

Mit csináljak, ha a belsőm miatt egy lány sem marad meg mellettem?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok, fiatalabb koromban nagyon el voltam hízva, ami miatt sokat bántottak az iskolában, barátaim sem voltak, de pár éve elegem lett és változtattam, elkezdtem sportolni és adni magamra, azóta lefogytam, lett stílusom, jobb lett a hajam stb. Elkezdtem járni szórakozni és és lett egy egész jó baráti társaságom.

18 éves koromig egy lány sem nézett rám, de aztán hirtelen elkezdtek érdeklődni felém, azóta volt két kapcsolatom (egy két hónapos és egy 3 hetes), ezen kívül csókolóztam kb. 5 lánnyal, meg volt több akik még érdeklődtek meg találkozgattunk, de aztán nem lett belőle semmi.

És ez a problémám, hogy senki nem tud mellettem megmaradni tartósan, mert a régi sérelmek miatt alig van önbizalmam, szociális helyzetekben is szorongok, stb., az előző lány azt mondta hogy egyszerűen nem tudok férfiasan viselkedni és így nem tudná magát biztonságban érezni mellettem, ezért hagyott ott.

Mit tegyek szerintetek? A külsőmön tudtam változtatni, de a belső már nem megy, hiába járok sokat emberek közé, ugyan úgy szorongok mint eddig, ismerkedni is csak interneten merek, aztán a valóságban úgyis kioffolnak előbb vagy utóbb a belsőm miatt.

jan. 15. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Léteznek csoportos tréningek.

Keress egyet, próbáld meg.

[link]

jan. 15. 12:23
 2/3 anonim ***** válasza:
79%

A barátaid között vannak lányok, vagy csak kizárólag randizni próbálsz velük?

Lehet ha ezt a nyomást meg bizonyítási kényszert könnyebben kinőnéd, ha más szerepekben is lenne dolgod lányokkal.

Az a két kapcsolat igazából csak ismerkedési szakasz ám, pár hónap mire rájössz valaki egyáltalán kicsoda, és simán belefér, hogy eddig kettő nem téged keresett.

Ez még csak a kezdet, az első próbálkozásaid. 6-8 év múlva bagatellnek fognak érződni.

Nem minden csaj keres egoista macsót, van egy csomó csendes, nyugisabb, sőt szorongóbb srác is boldog kapcsolatban.

jan. 15. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:

"Nem minden csaj keres egoista macsót, van egy csomó csendes, nyugisabb, sőt szorongóbb srác is boldog kapcsolatban."

Szerintem ez nagyon igaz!

Semmit ne csinálj szerintem, ne változz meg. Olyan időszaka az életednek, amikor ismerkedsz, próbálkozol, lányok jönnek-mennek, szakítanak, nem illetek össze, másra vágyik stb. Majd jön egy olyan lány, akinek pont így leszel jó.

jan. 16. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!