Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Boka-, vagy térdfájdalom...

Boka-, vagy térdfájdalom esetén nehezebb biciklizni?

Figyelt kérdés

júl. 10. 16:04
A kérdező szavazást indított:
Boka.
Térd.
8 szavazat
 1/4 MolotovPunk ***** válasza:
Nekem volt mikor térdfájdalmam volt hónapokig és ki be hajlításnál enyhén recsegett is a térdem, valószínűleg meghúztam, mivel fizikai munkát végzek. Azonban miután elkezdtem rendszeresen kerékpározni a térdfájdalmam elmúlt, azóta jó a térdem.
júl. 10. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Bokával nincs tapaszatatom, de térdfájdalommal nagyon rossz... De gondolom hogy bokával is, ami fáj az fáj.
júl. 11. 12:09
 3/4 MGéza ***** válasza:
100%
Térd előjöhet bármikor, ha nem vagy bemelegedve, nem találod ez az ülésmagasságot, ilyesmitől. Boka viszont kb csak akkor ha meghúzod, kificamítod. Na, ha az nincs fixen rögzítve akkor nem is maga a tekerés, de fel-leszállás nagyon macerás.
júl. 11. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Térd. Mert ha a bokád fáj akkor valszeg fel se tudsz rá ülni, mert kitolni se fogod a tárolóból, ergo nem is fogsz biciklizni.
júl. 17. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!