Bicikli futár vagyok már három hónapja, pár hete térdfájdalomra panaszkodok, hogyan kezeljem ezt a problémát? Mondanám, hogy pihenek hetekig, de valamiból meg is kell élni :D javaslatok?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat! :)2020. máj. 4. 10:32
1/5 anonim válasza:
Emeld kicsit magasabbra a nyerget, akkor nem terheli meg úgy a térded.
2/5 anonim válasza:
Valts vissza atetet fokozatot , térdszoritó is hasznos . Milyen szeles es milyen tipusu a gumi ? Vékonyabb kevesbe barazdaltak jók ha nem azok vanbak rajta
3/5 A kérdező kommentje:
Egy kilimanjaro mtb-m van, a gumija, mtb-hez képest egész vékony viszont barázdás, térdszorítóból meg porcerősítőből már be is táraztam
az hogy a gumi pontosan milyen fajta azt most meg nem mondom, de majd kuldok rola képet
2020. máj. 4. 11:17
4/5 anonim válasza:
A nyereg előre-hátra beállítása sem mindegy. Én javaslom hogy guglizz bike fit kulcsszóra, mert nem két mondatban leírható dolog. Nem véletlen, hogy ezért sok helyen komoly pénzt kérnek, mert szakértelmet kíván. De szerintem egy kis önképzéssel magad is rájössz, hogy mi a gond. Illetve egy kis kísérletezés sem árthat. Ezen kívül valóban kímélőbb, ha pörgetősebb stílusra váltasz, tehát alacsonyabb fokozatban, nagyobb pedálfordulattal tekersz. Ezt is meg kell szokni, de futárkodva szerintem hamar menni fog.
5/5 Alex Fly válasza:
Nyeregbeállítás, áttétel - ahogy már írták. Ha ezek mind rendben vannak, akkor elképzelhető hogy a hosszabb vagy rövidebb hajtólarra lesz szükséged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!