Ideális bringa futároknak?
A fixie, singlespeed remélem csak vicc, bohóckodni biztos jóy de nem munkára.
Szerintem országúti, és ha megnézed, a legtöbbnek az is van. Egyszerűen azért, mert gyors, könnyű. Nyilván városban nem max. tempóban mész, mert figyelni kell, meg sok órán keresztül dolgozol, de azért nagyon nem mindegy, hogy hogyan gyorsulsz fel, vagy ahol lehet menni szakaszokon, mennyire vagy gyors, és mindehhez mekkora energiabefektetés szükséges. Egy 15 kilós trekkinggel már kiköpöm a tüdőm, mikor egy hasonló képességű bicajos egy országútival még kényelmesen teker.
Igazából tök mindegy. Elkezded azzal, ami van aztán ha valamelyik alkatrészt cseréni kell, akkor a tapasztalataid alapján választasz helyette az adott felhasználásnak leginkább megfelelőt.
Attól, hogy a mokányabb futárok pár év alatt szinte mind eljutnak a fixiig még nem jelenti azt, hogy más ne lehetne alkalmas a futárkodásra.
Na tessék Alex Fly megmondta. Fixie. Ennyi.
Engem lepontozhattok nyugodtan, de neki csak hisztek.
Azért az kell mert az a legjobb.
@6: te mit olvastál? Mert pont az ellenkezőjét írtam: bármivel el lehet kezdeni futárkodni - pár éven belül úgyis a célnak és igényeknek megfelelő alkatrészekkel felszerelt futárbringa lesz a végeredmény; felszerelve mindennel ami szükséges és megszabadítva mindentől, ami felesleges...
Ésigen, a legmokányabbak fixit használnak; de az nem való mindenkinek - egy kezdőnek meg főleg nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!