Szerintetek melyik az erősebb, vagy jobb kerékpár?
Nagy súlyú magas embernek melyik lenne a jobb kerékpár?
Egyik acélvázas, de az kicsit vékonyabbnak tűnik, a nagyobb pedig alu, de oda az van írva hogy az 130kg-ot simán elbír, de ennél amúgy kicsit nagyobb súlyú az illető.
Valószínűleg igen. Ez egy cross-trekking, hamarjában ezt találtam, példa, nagyjából még a méret is jó lehet, hasonlóban gondolkodnék:
Huh, hát ennyire alsópolcos biciklinek látszó tárgyakat én nem mernék megvenni.
Volt nekem is olcsóbb, áruházi sajátmárkás biciklim. Pont akkoriben voltam 138 kg. Elbírt, nem esett szét, vagy nem tört szét alattam.
Tavaly vettem egy szintén messze nem felsőkategóriás biciklit 500-ért. De itt már azt is lehulladékozták. Most 110-115 kg körül vagyok. Napi munkaábajárásra használom szintén 5+5 km-re városon belül. + hétvégéken a város körül, de max földúton 40-50 km-ekre. Eddig a legkisebb jelét sem látom, hogy megviselné a súlyom.
Persze nem azt írom, hoyg ennyiért kell feltétlenül venned. De a komponensekből ne legyen ennyire no-name. Eleinte lehet hogy nagyobb beruházás, de ha nem csak fél-egy évre kell, akkor hosszú távon ez lesz az olcsóbb.
Remelem örömödet leled benne!
Sok szép kilómétert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!