20 km letekerése kezdőként, mennyi idővel számolhatok? átlagostól kicsit jobb a kondíció.
Figyelt kérdés
jún. 25. 14:10
2/9 A kérdező kommentje:
régebbi monti. van benne városi,falusi út is, de végig aszfalt.
jún. 25. 14:20
4/9 anonim válasza:
Ha 20 km/h val mész akkor pontosan 1 óra.
5/9 anonim válasza:
20 km/h-val fogsz haladni, de a megállások, a kanyarok miatt 15 km/h-val számolj!
6/9 anonim válasza:
A kutyákat is számold bele, ott 30 km/h-val fogsz menni, vagy gyorsabban.
8/9 anonim válasza:
Én is 1 órára, vagy kicsit többre tippelném, ha hegyet nem kell közben mászni. Ez a nem nyomod neki végig ahogy csak bírod, de nem is a piacra járós öreg néni tempóval elérhető 15-20 km/h-s átlag.
Én sem vagyok profi bringás, a kondim sem olyan jó, bőven van rajtam túlsúly. A nagy átlagom az utóbbi egy év alapján 17-18 km/h, úgy hogy városban is tekerek, ahol sokszor állok piros lámpánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!