Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Raymon kerékpárok jók?

Qborka kérdése:

Raymon kerékpárok jók?

Figyelt kérdés
jún. 8. 12:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Persze, boltba járni kiváló, csak terepre ne menj vele, mert szétesik.
jún. 8. 12:27
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Akkor kilőve. Mert bár már ritkán,de megyek hegyen völgyön.

Tegnap láttam egy kirakatban és olyan szép volt. 😍

jún. 8. 13:45
 3/13 MGéza ***** válasza:
81%
Elvileg egy német márka amit Kecskeméten gyártanak vagy jobban mondva szerelnek össze. Főleg Sram cuccokat használnak, elég minőséginek mondható. Nem annyira ismert persze mint mondjuk a Giant,a Cube vagy a KTM meg a többi, de attól még nem rossz. Ahogy látom idehaza nem a kínálat csúcsát árulják a márkától ami valahol érthető, hiszen kb senki nem tudja hová tenni és tippre legagyizzák meg "biztos valami kínai" skatulyába rakják egyből.
jún. 8. 18:37
 4/13 anonim ***** válasza:
31%
3: amikor egy gyártó 500 ezerért elektromos fullyt árul, azzal nem lehet mást csinálni, mint legagyizni. 500-ért analógból se lehet nagyon normálisat kapni, ez meg ráadásul elektromos is.
jún. 8. 19:20
 5/13 MGéza ***** válasza:
100%
#4: Nyilván szór a minőség. Egy ilyen e-kerékpárnál mindig van valami trükk, gyengébb a váltószett, amit én néztem 550k-ért annál pont Tourney, Samsung aksis és Bafang motoros. De van a kínálatban Sram Apex 1X12/Rock Shox telós monti is... Honnan tudjam, melyiket nézte a kérdező és te honnan? Az olyan mintha azt mondanám hogy én mondjuk a Giant-ra esküszöm tehát akkor is jó, ha 200k+-ért Tourney-s gépet ad. Majd minden márkának vannak elég alap szintű cuccokkal szerelt gépei.
jún. 8. 19:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy kopasz márkanévvel mégis mi a túrót lehet kezdeni? Legalább valami linket dobnál be.
jún. 8. 21:08
 7/13 A kérdező kommentje:

Oh,jogos,de mezei módon, üzlet kirakatában láttam meg. Sötét rózsaszín, női vázas és nagyon szép ☝️

Nem kerestem meg neten. Az ára 180 ezer körüli.

Elektromoson talán 40 év múlva gondolkodnék, járókeret helyett.

jún. 9. 06:50
 8/13 anonim ***** válasza:
56%

Monti, esetleg ez lenne az??:

[link]

Aliminium és 17 kg...:(

jún. 9. 07:23
 9/13 MGéza ***** válasza:
75%

Ez egy nagyon alap gép, kb pont ugyanazt kínálja mint a többi márka ennyiért. A 17kg kicsit soknak tűnik, kicsit hasraütésszerű adat. A gyártó a 2021-es modellre 14,9kg-t ír, nem hiszem, hogy az újabb ennyire meghízott volna... Gyári adat:

[link]

Amúgy mire kell? Városba nem ajánlott, túrázni meg lassú.

jún. 9. 08:00
 10/13 A kérdező kommentje:

Édesek vagytok, köszönöm a segítséget. Igen, ez az. 🥰

Többnyire aszfalt,de néha erdő és csak akkor,ha már 20 fok körüli a hőmérséklet és nem esik az eső.

jún. 9. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!