Ha hétvégén letudtam tekerni különösebb megerőltetés nélkül 110km-ert, akkor menne a teljes Balaton kör is 2 hét múlva?
Nem ez lenne az első Balaton köröm, szeptember elején már sikerült 1 nap alatt, most viszont átakarom élni az őszi hangulatát is a Balatonnak.
Hétvégén eltekertem Balatonvilágosról Keszthelyre (az északi parton mentem végig) viszonylag könnyedén ment, voltak holtpontok, de hamar túljutottam rajtuk, amikor leszálltam a bicikliről akkor egy picit éreztem, hogy fáradtak a combjaim, de 5 perc múlva amikor visszaszálltam a Biciklire, hogy eltekerjek a vasútállomásra, mintha mi sem történt volna, nem éreztem semmilyen különösebb fáradságot.
Azért vannak kétségeim, mert nyáron többet készültem, illetve most nem lesz lehetőségem ilyen hosszabb tekerésekre, csak 1-2 órásokra, nem tudom, hogy ezek mellett neki vágjak-e a körnek 2 hét múlva.
Van vonat, úgyhogy van menekülési lehetőség ha összerogynál mint az mszp támogatottsága.
De amúgy simán meg lehet tenni a balcsi kört ilyen edzettséggel. Csak jól fel kell készülni, mert már nagyon rövidek a nappalok. Kaja, pia, lámpák, akkumulátor, fényvisszaverő minden formában legyen bertárazva!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!