Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha hétvégén letudtam tekerni...

Ha hétvégén letudtam tekerni különösebb megerőltetés nélkül 110km-ert, akkor menne a teljes Balaton kör is 2 hét múlva?

Figyelt kérdés

Nem ez lenne az első Balaton köröm, szeptember elején már sikerült 1 nap alatt, most viszont átakarom élni az őszi hangulatát is a Balatonnak.

Hétvégén eltekertem Balatonvilágosról Keszthelyre (az északi parton mentem végig) viszonylag könnyedén ment, voltak holtpontok, de hamar túljutottam rajtuk, amikor leszálltam a bicikliről akkor egy picit éreztem, hogy fáradtak a combjaim, de 5 perc múlva amikor visszaszálltam a Biciklire, hogy eltekerjek a vasútállomásra, mintha mi sem történt volna, nem éreztem semmilyen különösebb fáradságot.

Azért vannak kétségeim, mert nyáron többet készültem, illetve most nem lesz lehetőségem ilyen hosszabb tekerésekre, csak 1-2 órásokra, nem tudom, hogy ezek mellett neki vágjak-e a körnek 2 hét múlva.

2023. okt. 30. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nyugodtan. Aki 100-at tud menni, az 200-at is. :) csak kitartás kérdése az egész, és neked az biztos van, hiszen már megcsináltad. Csak jó korán indulj, már elég rövidek a nappalok.
2023. okt. 30. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Igazából sebesség kérdése. Ha 100 megy, akkor valószínűleg a bicikli beállításai rendben vannak. Ha nem tekersz teljes erőbedobással, akkor menni fog. Én 60-70et tekerek 26os átlaggal, így amikor 200ra indulok, figyelek rá hogy 23-24 körül menjek. Így simán meg tudom csinálni.
2023. okt. 31. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Van vonat, úgyhogy van menekülési lehetőség ha összerogynál mint az mszp támogatottsága.

De amúgy simán meg lehet tenni a balcsi kört ilyen edzettséggel. Csak jól fel kell készülni, mert már nagyon rövidek a nappalok. Kaja, pia, lámpák, akkumulátor, fényvisszaverő minden formában legyen bertárazva!

2023. okt. 31. 22:06
 4/7 tothp ***** válasza:
Erre is igaz, mint a maratoni futásra. A második fele fejben dől el. A fizikumod megvan. Lélekben kell kész lenni.
2023. nov. 1. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Esőben?
2023. nov. 3. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha egyszer ment akkor másodszor is menni fog,ha nem voltál nagyon beteg és nem veszetettél izomtömeget.
2023. nov. 4. 15:16
 7/7 anonim válasza:
Nem jön ki ilyen gyorsan a formából az ember, simán menni fog. Én is meg akarom amúgy kerülni még az ősszel, amíg még vannak levelek.
2023. nov. 9. 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!