Mennyibe kerül egy olyan versenybicikli, amilyennel a Tour de France-on mennek, és van-e a Tescoban akciósan?
Óóó bocsánat. Régen vettem bringát,nem biztosra írtam.
Az 3millio és a 3százezer is 1millio körül van csak nem.olyan szorosan mint mondjuk az 1millio 1százezer.
A 3millio hogy lenne mar 1 millio korul?
A kerekites szabalyait nezve az mar 5 milliohoz van kozel, ne viccelj :D
4. szakasz (Martonvásár - Dobogókő, 206 km) 2023.05.13.
tourdehongrie.hu
— Martonvásár idén debütált a Tour de Hongrie útvonalában rajtvárosként, a mezőny ugyanakkor visszatérő vendég a régióban.
Kint voltam. A helyi műsorvezető mellékesen megjegyezte, hogy Kb 2,5 millió forint, de ez egyénenként változik.
Kedves kérdező, a válaszadók nem értik a kérdésed, kérlek ne vedd őket sértésnek. Azért nem értenek meg, mert nem tudják, hogy te venni, vagy eladni akarsz egy ilyen kinézetű biciklit. A bicikli minőségét, és értékét nem a kinézete adja - persze ezt a válaszadók nem mérték fel, amikor a válaszukat leírták.
Elmondásod alapján te egy használt keskeny kerekű, és merev vázú, fekvőkormányos, "versenyzésre" alkalmasnak látszó bicikli értékét szeretnéd felmérni.
Ha tudni szeretnéd mennyi egy ilyen kinézetű bicikli értéke, akkor több tényezőt is számításba kell venned: Például mi a neve, tipusa, kora, vagy mennyire fogott ki rajta az idő - ezek, és hasonló tulajdonságai mind mind befolyásolják a bicikli értékét.
Tudnál részletesebb leírást adni a bicikliről?
Például vane hozzá lámpa, amit a kerék tölt, és világíttat, vagy mennyire merev a váza - esetleg periszkópos. Milyen anyagból készült a váz? Mennyire rozsdásak a kerekek (ha rozsdásak). Megvane minden küllő? Zöröge a csapágy a kerekekben? Mennyibe kerülne felújítani? stb...
#15.
Kérlek mesély milyen az a bicikli amin van periszkop .
15, 19 - Van olyan bicikli, amin van periszkóp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!