Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Gáz nem versenybiciklivel...

Gáz nem versenybiciklivel közlekedeni?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon rákaptam a bicajozásra, egy Csepel kerékpárom van. Nyilván nem vagyok versenyző, nem is kéne nekem olyan drága kerékpár, csak így meg azt érzem, hogy azt hiszik rólam az emberek, csak azért ültem biciklire, hogy elmenjek a piacra.
2020. júl. 26. 19:02
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
13%
Ha a piacra mész, nem gáz.
2020. júl. 26. 19:03
 2/27 anonim ***** válasza:
96%
Van egy szűk sznob réteg a brigások között, azok lenéznek, de azok egy középkategóriás trekkinggel is lenéznének, ezen kívül viszont a többi 99% tesz rá, hogy milyen bringával közlekedsz.
2020. júl. 26. 19:29
 3/27 MadSeal ***** válasza:
100%
Én azt hittem a retro bicók a menők.
2020. júl. 26. 19:39
 4/27 anonim válasza:
100%
Miért érdekel, hogy mások mit gondolnak? Ha rózsaszín pillangós virágos biciklivel akarsz közlekedni, akkor azzal közlekedj.
2020. júl. 26. 19:58
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
A biciklim szervízben volt, nem értem rá elmenni, így a férjem ment érte és hazatekert. Aki látta, csak annyit tudott, hogy egy férfi egy piros női biciklivel. Na és?
2020. júl. 26. 21:02
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azokra nézek furán, akik sisak nélkül bicikliznek. Az olyan, mint a be nem kötött biztonsági öv. A biciklit sosem nézem meg, pedig országútival nyomom. Csak a csajokat szoktam nézni :)
2020. júl. 26. 22:38
 7/27 anonim ***** válasza:
39%

Ez nem beingás, hanem tini kérdés.

Az emberek többsége azt sem tudja, milyen a jó bringa.

De az emberek 99%-a le sem sz@rja, hogy milyen a ruhád, a hajad, a bringád.

2020. júl. 27. 00:39
 8/27 anonim ***** válasza:
22%
Nem gond egyáltalán, a többi embert nem érdekli nagyon. Inkább téged fog zavarni, mert az ilyen gépeknek a tudása picit korlátozott. Ilyen sufniból előszedett biciklivel indultam én is pár éve, most egy 250 ezres biciklit hajtok, mert ahogy fejlődtem, folyton "kinőttem" az akkori biciklim tudását. Ha neked elég, akkor hajrá, viszont lehet, hogy ha majd komolyabban belekerülsz, akkor szükséged lesz egy újra :)
2020. júl. 27. 06:16
 9/27 Wadmalac ***** válasza:
67%

Nem tudom, szerintem sokkal inkább kocabringás látszatot kelt a kerékpározásra teljesen alkalmatlan öltözetben tekerés.

Aki tekert már farmernadrágban minimum 10 kilométert, tudja, miről beszélek.

Ha van rajtad bringás naci, kesztyű, neadjisten mez, valószínű, hogy nem kocsmába mész sörért és tudod, hogy hosszabb távon mi a kényelmes.

A bukó meg jelzi, hogy felfogtad a veszélyes üzem jellegét a dolognak.

A ló alattad másodrendű ebből a szempontból.

Húztak már el mellettem Dobogókőnek felfelé 28-as kontrással is.

2020. júl. 27. 14:02
 10/27 Wadmalac ***** válasza:
100%

Ezekkel a régi bringákkal nekem egy bajom van: a fék minősége.

Nyolcvanas években még nem nagyon volt nálunk jobb, mentünk azzal, ami volt, szemergő esőben szántottunk is jó néhányszor a besokallt kanyarokban az acélfelnin meg sem mukkanó fékpatkókkal.

De ma, a mai forgalomban ezek életveszélyesek.

Minimum a fékrendszer megérdemel egy frissítést, nem is kerül vagyonba.

2020. júl. 27. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!