Gáz nem versenybiciklivel közlekedeni?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon rákaptam a bicajozásra, egy Csepel kerékpárom van. Nyilván nem vagyok versenyző, nem is kéne nekem olyan drága kerékpár, csak így meg azt érzem, hogy azt hiszik rólam az emberek, csak azért ültem biciklire, hogy elmenjek a piacra.2020. júl. 26. 19:02
11/27 anonim válasza:
Vettem egy sisakot es mar ketszer elfelejtettem felvenni... :D
12/27 anonim válasza:
Nem tudom, nekem egy 28 éves city bringám van, még soha nem néztek le érte. Alig igényel karbantartást és anno 70-80 km-eket is tekertem vele egy nap alatt. Ezeket még egy életre tervezték, miért érezném kínosnak? Amíg hiba nélkül gurul, használom.
13/27 Alex Fly válasza:
Fordítva. Mindennapi közlekedéshez igencsak gáz egy versenycélra tervezett gépet kínozni...
14/27 anonim válasza:
Olyat se hallottam még, hogy de gáz, nézd már Lamborginivel megy bevásároni a marha, vagy hú figyeld a csávót Fiattal közlekedik..:D tök ciki..
15/27 anonim válasza:
Milyen kínos a srác MTBvel halad az úton.:D
16/27 anonim válasza:
A Csepel amúgy minőségi, ha nem rozsdás vagy hiányoznak róla dolgok tökéletes..
17/27 anonim válasza:
14:
Olyat nem, de olyat igen, hogy féltette a sportkocsit vagy a top kategóriás versenybringát hétköznapi közlekedéshez.
18/27 Wadmalac válasza:
Ilyen célra a praktikummal is baj van.
Országúti koskormányra nem passzol a tecsós szatyor.
19/27 Alex Fly válasza:
@18: az még hagyján, de a fékváltókartól még a gázpalackot sem lehet normálisan ráakasztani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!