Mostanában nagyon rákaptam a bicajozásra, egy Csepel kerékpárom van. Nyilván nem vagyok versenyző, nem is kéne nekem olyan drága kerékpár, csak így meg azt érzem, hogy azt hiszik rólam az emberek, csak azért ültem biciklire, hogy elmenjek a piacra.
Nálunk egy gyerek a városban duplavállas teleszkópos 26-os downhill bicóval járkál.
2020. júl. 28. 12:18
22/27 MGéza válasza:
Na igen. Én egy kissé korosodó felső-középkategóriás cross-trekkinget hajtok, ami ha nem is outi, de minőségi gép. Ha nem is ciki, de kissé sajnálom ha boltba kell vele menni, kosarat, szatyor aggatni rá. Amikor ilyen hülye kérésekkel állnak elő hogy hozz már még 1-2 zsugor ásványvizet is a kenyér meg a zöldségek mellé akkor bizony kifakadt belőlem hogy oké hogy ez is bicikli, de a fenébe is, nem a rozsdás női 28-as, hogy a tápot meg mindent ez cipelje :) El is gondolkodtam egy háromkerekű beszerzésén... Szóval nem, megfelelő célra megfelelő járgányt kell használni és nem néznek rá furán.
2020. júl. 28. 12:20
23/27 Wadmalac válasza:
#21:
Itt felénk van egy érdekes emberke, 160 centi és kb. 45 kiló, aki fatbike-on lovagol napi szinten, kizárólag bitumenen, a felhőket veri le a homlokáról fröcsögő izzadtság, hogy azokkal a krinolinokkal haladjon is, de büszkén állítja, hogy a rendőr megbüntette a fatbike-kal gyorshajtásért 50-es korlátozásnál.
Az ő esetében szerintem erőteljesen pszichológiai okai vannak a nem rendeltetésszerű használatnak. :)
Szegény mondjuk általában tényleg olyan büdös, mintha 70-nel hajtott volna egy hétig.
2020. júl. 28. 12:50
24/27 anonim válasza:
Nekem van "verseny" bringám. Múltkor a HÉV megállóban láttam egy csávót camping bicajjal. Rendesen irigyeltem. Ráadásul mikor haverokkal bicajozok és cserélünk bringát, milyen jó is átülni a trekkingre ez után. Lehet vannak, akik lenézik a más más típusokat, de szerintem teljesen mindegy, mivel tekersz, mind menő és sportos.
2020. júl. 28. 14:20
25/27 Wadmalac válasza:
"Nekem van "verseny" bringám."
Gyanítom, hogy olyan békebeli Csepel kategória lehet, ha kényelmetlennek érzed egy camping csodához képest.
Azért a mostani országútik feljebb vannak rendesen az ergonómiai színvonalban.
De mondjuk tény, hogy bizonyos alkalmazásokhoz a camping sokkal alkalmasabb.
2020. júl. 28. 14:28
26/27 anonim válasza:
Ezért volt az idézőjel. Én pontosan tudom, hogy nem versenybringa, de mindenki el van tőle ájulva. Persze szeretem, meg minden, de néha egy trekkingen vagy városi bicón úgy érzem magam, mintha királyi trónon ülnék.
2020. júl. 28. 16:23
27/27 Wadmalac válasza:
"Persze szeretem, meg minden, de néha egy trekkingen vagy városi bicón úgy érzem magam, mintha királyi trónon ülnék."
Gondolom sok mániákus OT-rendszámos kocsi gazdája is hasonlóan gondolkodik. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!