Hol van leírva, hogy a gyalogátkelőhelyen tilos kerékpározni? Szerintem sehol semmi nem tiltja! A zsaruk mégis vadásznak. Vezesse le nekem valaki hogy miért tilos?
Figyelt kérdés
El akartak kapni a zsaruk, csak okosabb voltam. :D
A 'tolva szabályos' tábla sehol nem szerepel a hivatalos táblák között. Vagyis nem vagyok köteles betartani, mert ennyi erővel én is nyomtathatok bármilyen táblát és kirakhatom random helyekre.
2023. júl. 10. 10:19
41/60 A kérdező kommentje:
Nbzsster neked mire jó ez hogy idehánysz mindent amit találsz a neten?
2023. júl. 10. 17:30
42/60 anonim válasza:
Válaszolnál arra, hogy faluban miért kell a járdán biciklizni?
43/60 anonim válasza:
Én olyan helyen lakom, ahol pl. a munkahelyemet csak 1 km-es kerülővel lehetne szabályosan megközelíteni, mert a főútról nem lehet felhajtani arrafelé. Tekintve, hogy ha célirányosan megyek, akkor összesen 1,5 km az út, nem fogok 1 km-t kerülni, vagy az út negyedén tologatni a biciklit. Itt a főutat hármas zebra keresztezi és bicikliút sincs, viszont gyalogosforgalom alig van. A remekül beállított lámpáknak köszönhetően gyalog gyakorlatilag lehetetlen mindhárom lámpán átkelni. Elárulom, itt mindenki a zebrán teker át, a járda felől. Én is, természetesen csak úgy, hogy nem zavarom a gyalogosokat. Így legalább átérek. :) Ahol meg nincs lámpa, csak zebra, ott is áttekerek, de nem várok elsőbbséget. Megállok, és akkor megyek át, ha elengednek az autósok, vagy épp közel-s távol nem jön senki. Soha nem volt ebből még konfliktusom.
44/60 anonim válasza:
Engem is majdnem elkaptak, mert le volt kopva a festék, de szerencsére nem buntettek meg :D
45/60 anonim válasza:
Persze kerekparut volt lekopva.
De zebran tolva szabalyos
46/60 anonim válasza:
"gyalogátkelőhelyen"
Ebben mi a nem tiszta?
47/60 A kérdező kommentje:
46 kifejtenéd!
Nem szemantikai vita van, hanem jogi!
2023. júl. 10. 19:38
48/60 anonim válasza:
De rühellem a fajtádat kérdező, akár gyalog, akár biciklin, akár autóval közlekedsz (és tapasztalatom szerint az élet egyéb területén is pont ilyen a hozzáállása a hozzád hasonló gondolkodásmódú embereknek). Igen, valóbna, nem hasznos a válaszom a kérdés szempontjából.
49/60 anonim válasza:
A kérdező tipikusan az az idegesítő okoskodó balfsz, aki oktato mellett 3 óra után az oktatónak is megmagyarázza hogy miért neki van igaza.
50/60 anonim válasza:
46 vagyok mit fejtsek ki azon, hogy a gyalogátkelőhely mit takar?
Az az átkelőhely, ahol gyalog kelsz át. Ha biciklivel áttekersz, akkor nem gyalogosként kelsz át.
Btw itt jegyezném meg, hogy alapból a járdán sincs túl sok keresnivalód biciklit tekerve, ebből eléggé evidensen következik nem is kéne onnan lekanyarodnod a zebrára ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!