Mennyire figyelik a zsaruk a kerékpárral behajtani tilost?
Bár bűntikét szerencsére még nem kaptam, de már ordított velem zsaru ilyenért... Azt is hozzá kell tenni, hogy majdnem elütött, attól lett ideges :D Meg valami magas rangú rendőr volt, parkettás volt a vállapja.
Illetve még 2x figyelmeztettek behajtani tilos miatt. 3 a magyar igazság (meg a ráadás, meg a bónusz), úgyhogy elkerülöm a tiltott helyeket.
Van viszont ahol nem lehet kerülni és van olyan a környékemen ahol hibásan van kitáblázva (kerékpárút vége tábla után kint van a kerékpárral behajtani tilos, meg fordítva, de nincs más út csak a szántóföld.
Ott megyek amerre tudok, aztán majd kimagyarázom.
Meg az olyan "kerékpárutakra" nem szoktam rámenni ahol a járdára teszik ki a táblát. Ott állnak kocsival a kapuban úgy, hogy nem lehet elmenni még gyalog sem, tolják a babakocsit, stb. Ott nem megyek le
Ahogy nézem a guglik mapszot, vannak kisebb utak, cikázós az eredmény, de olcsó és legális. Vonatozni nem akarsz? 3 óra és nincs vele probléma. Én személy szerint az ilyen hosszabb bringatilosban hajtást a pofonokért való lehajolgatásként kezelem és próbálom kerülni :)
A linkelt cikkben azért van ám színvonal:
"Véleménye szerint a leggyakrabban előforduló kerékpáros szabálytalanság a sebességhatárok átlépése."
Hát b+, ha csak ez lenne a baj :))
Ilyenek miatt mint te utálnak minket bringásokat...
Ha tilos hát tilos, nem értem mit nem lehet ezen felfogni.
Nem azért tilos hogy edzél többet, hanem mert balesetveszélyes
# 6
+1! :)
Nyilván OKA VAN, hogy tilos ott kerékpározni.
Ha a kérdező autóban ül, és az erős szembeforgalom miatt hosszú km-ekenek keresztül nem tud leelőzni egy 20-30 kmh-val haladó bicajost, vajon nem anyázna magában?????
Nagy élmény lehet, mikor ilyen sóderszállító, stb. böhöm nagy teherautók fél méterrel mennek el egy bicajos mellet...
Mert az út elég keskeny...
"Ha a kérdező autóban ül, és az erős szembeforgalom miatt hosszú km-ekenek keresztül nem tud leelőzni egy 20-30 kmh-val haladó bicajost, vajon nem anyázna magában?????"
A felvetéseddel az a probléma, hogy azt gondolod, a közlekedés egyik résztvevője magasabb rendű, mint egy másik. Ez nyilvánvalóan nincs így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!