Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan lehet a Shimano Nexus...

Hogyan lehet a Shimano Nexus agydinamós lámpát kikapcsolni?

Figyelt kérdés

Most kaptam egy agydinamós biciklit de folyton világít és nem tudom hogyan kell kikapcsolni hogy ne világítson (ez az első agydinamós bicóm)

A válaszokat előre is köszönöm!

2023. jún. 25. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Valahol a lámpán keress kapcsolót, lenni kell.
2023. jún. 25. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Az alapvetoen arra van kitalalva, hogy ne kelljen se ki-, se bekapcsolni. Mivel LED van benne, a fogyasztasa (es igy a dinamo terhelese) minimalis, nyugodtan jarhatsz vele ugy hogy mindig vilagit.
2023. jún. 25. 14:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Találtam a lámpán egy kapcsolót de amikor először eltekertem akkor nem működött mert nem kapcsolt ki. De mostmár ki meg be tudom vele kapcsolni szóval minden jó :)

2023. jún. 26. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
48%

2-es, a probléma ott van, hogy az agydinamó örökké visszafogja a kereket, akkor is, ha nem világít a lámpa. Ha világít akkor egy picit még jobban visszafogja, de ez hangyapikulányit jelent a nem világítás üzeméhez képest. Hát ezért mondják, hogy nem fogja le a kereket, ha világít.

Nem hát, mert eleve lefogja és kikapcsolhatatlanul lefogja.

Így aztán akinek van, inkább kapcsolja be a lámpát örökké, éjjel-nappal, legyen haszna hogy mindig megy a dinamó.

2023. nov. 18. 03:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!