Mennyiből lehetne összerakatni egy kezdő szintű Gravel kerékpárt minimum Claris váltóval? Ami már jó lenne heti háromszor 50 km tekerésre?
Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 08:12
1/9 anonim válasza:
Alap szinten, Claris vagy Sora szettel olcsóbb, ha egyben megveszed boltban. Összerakni akkor érdemes, ha profi cuccokat akarsz és/vagy nem jó a bolti összeállítás. Szerintem most a legolcsóbb a decathlonos GRVL 120. [link]
2/9 anonim válasza:
Csak is használtan, egyben. Nem rég vettem 200-ért egy acélvázzra építettet, Sram Apex 1x11 hajtás, Mavis Aksium Disc kerékszett, Avid mechanikus tarcsafékek. Alig több súlyra mint az előbb linkelt.
3/9 anonim válasza:
Én tavaly nyár elején építtettem. Én egy új és vizonylag drága vázat választottam hozzá, így 450 volt. Használt vázakat is ajánlottak, úgy 250-ből is meg lett volna. Nem tudom idénre mennyire emelkedhettek meg az árak. Altus rendszer.
4/9 A kérdező kommentje:
100-120 ból mit lehet e kihozni?
2023. jún. 6. 12:26
5/9 anonim válasza:
Egy egysebis valamit használt vázra. Gravelt biztosan nem.
6/9 anonim válasza:
100-ból egyenes kormányos gravelben gondolkodj, használt cuccokkal. Azt talán össze lehet rakni. De országúti kormánnyal, fékváltókarokkal felejtős.
7/9 anonim válasza:
Ja és felnifékkel, azon is sokat tudsz spórolni a tárcsafékhez képest.
8/9 MGéza válasza:
Vegyél egy használt Neuzert, abba belemegy a 40-es gravel gumi. Nem lesz olyan kényelmes vázgeometriája, de ez a legolcsóbb elérhető megoldás.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. jún. 7. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!