Ez egy nagyon jó ár-érték arányú bringa, a mai árakhoz képest. A Kellys nagyon jó bicókat csinál és még nem szálltak el annyira árban. Azon múlik hogy megfelel-e neked, hogy mire szeretnéd használni.
2023. márc. 27. 19:08
3/35 anonim válasza:
2# Sajnálatos, ha ezt el lehet adni 300-ért.
2023. márc. 27. 20:31
4/35 MGéza válasza:
Hármassal értek egyet. Idáig jutottunk, Tourney-Altus váltással ezt lehet kapni, egy-két éve ugyanez Deore volt. Minőségi, jól felszerelt lehet használt lehet a cél ilyen árak mellett, ez az alap cucc tőlem ott porosodhat évekig a raktárban.
2023. márc. 28. 09:34
5/35 anonim válasza:
2-es vagyok.
Tavaly egy bartáom vett ilyen bringát, akkor még 260 volt az ára.... Igen, horror, hogy mennyibe kerülnek, de attól most még ez van, és ennyi pénzért ez egy jó bringának számít.
Amúgy ő imádja. Rendszeresen jár vele nagy túrákra, örbetekerte vele a balatont, napi szinten jár vele melóba téleny nyáron (napi 22 km). Teljesen megíbzható a bringa, semmi baja nincsen, pedig azért tényelg elég sokat használja. Azt mondja kényelmes is, minden flottul működik rajta. Szóval olyan rossz csak nem lehet...
2023. márc. 28. 09:50
6/35 anonim válasza:
Basszus, de mikor deore-t kaptatok 300ért, akkor nemnis volt 400 az euro… picit gondolkodjatok is már néha.
2023. márc. 28. 10:51
7/35 anonim válasza:
Nem drága, sőt elég olcsó 780euróért jöbb minőséget ne várjatok.
2023. márc. 28. 10:53
8/35 anonim válasza:
Hát én nem tudom,mi az igazság. Én kb. egy éve használok egy 40 ezer ft-ért vásárolt használt, Tourney váltós trekkinget, azóta szerelőt nem látott a defektgátló folyadék gumikba tölétésén kívül. Hozzátartozik az igazságoz, hogy nem megyek vele nagy távokat, (de azt fagyban, esőben, ködben is) mert 3-6 km-es szaladgáláshoz inkább a szakadtabb városit használom. Egyelőre hibátlanul működik a trekking.
2023. márc. 28. 11:35
9/35 anonim válasza:
Mert a tourney nem azt jelenti, hogy szar… ezt sokan félreértik, megfelelő karbantartás mellett, és ha arra használják, amire való, akkor tökéletesen jó váltó… de pl hegymenetben terhelés alatt ne próbálj vele váltani.
És van akinek ilyen körülmények közt is kell a váltás.
2023. márc. 28. 11:40
10/35 anonim válasza:
Nekem Altus van, azt is le szokták szarozni, pedig kifogástalan. Nagyobb emelkedőn is tudok vele váltani, igaz az már olyan mintha megereőszakolnám, akkorát kattan. :D Minden csak felhasználás kérdése... Nekem bőven jó ez, mert én nem erdőkben/hegyeken ugrálok, inkább hosszú távokat megyek aszfalton.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!