Kinek mi a véleménye a Neuzer Courier CX kerékpárról?
# 1
Munkába járnék vele.Ami hat napos munkahéten heti ~420km-t jelent.Szerintem kell nekem a 700-35 széles gumi.Mivel az út ugyan végig aszfalt, de mellékút és javarészt nem valami jó minőségű.Sárvédő,csomagtartó is kell.S ere lehet tenni.Én láttam akciósan 125000 Ft-ért.Ennél olcsóbban újonnan ilyen jellegű biciklit nem találtam.
Osztom a véleményt (idézet jön):
"Ez már önmagában jeles osztályzatot ér a mindössze 164 900 forintos kerékpár bizonyítványban, de nézzük inkább hogyan vélekedett a Neuzer Courier CX-ról a többszörös magyar bajnok tesztelő:
Nyilván nem versenyzésre találták ki, de ehhez képest egész jó bringa. Az összeszerelés, beállítás hagyott kívánnivalókat maga után, meglazult a hajtókar is, de a konstrukcióra nem lehet különösebb panasz. Jól kezelhető volt, hosszabb, mint egy versenygép, de általános felhasználásra – azoknak, akiknek nem a grammok számítanak – teljesen jó lesz.
A cyclocross bringák legnagyobb előnye, hogy országúton és ilyen döngölt, murvás terepen is elmennek. A Claris szett a kompakt hajtóművel (50-34-gyel) megfelelt a célnak, összességében jó volt. Nekem nem tetszett a kormány, túl széles, de a turista felhasználóknak lehet pont ez lesz a jó.
Ami még elfért volna, mert nem túl nagy összeg, az a bowdenfeszesség finomállító csavarja az első és hátsó féknél. Akár azért, mert esetleg 8-as lesz a kerékben menet közben, akár azért mert kerékcserénél mindig vannak változások, vagy elfogy a fékpofa esőben. Ha nincs finomállító csavar a fékhez, ezeket a problémákat nehéz gyorsan megoldani, főleg olyanoknak, akik tapasztalatlanok a szerelésben.
Amúgy összességében nem volt rossz, ahogy mentünk fel a hegyre, kapott terhelést is bőven, egész jól bírta. Kirándulós bringázásra nekem teljesen megfelelne."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!