Mi a véleményetek erről a kerékpárrol? : meridawebaruhaz.hu/mtb/27-5/big-seven-tfs-szeria/merida-big- seven-100-fekete-2017
Szerintem tök alap..persze ettől még használható (az első teló lehet csak dísz, nem hiszem hogy ennyiért jót raknak bele)
A lényeg, hogy gondolom neked jó lenne de ennyit nem adnék érte. Lehet találni ennél sokkal olcsóbban ilyet. Mondjuk a BTWIN rockrider akárhányas is van ilyen jó, féláron. Ezen csak a merida logót fizeted meg, de nem jobb mint egy olcsóbb bicikli
Stabil belépő szintő 27.5es hardtail. Azért egy Rockrider 540-hez képest nem csak a márkát fizeted ki abban a cirka +70e Ft-ban. Shimano fékek a Tektro helyett és 180/160as tárcsákkal, oversized kormánycsapágy, értelmes(ebb) gumikülső, véleményem szerint praktikusabb és "szexibb" vázgeo.
Attól függően, hogy milyen felhasználási céllal veszed, ez így ahogy van (nyilván mindkettőre igaz) használható, későbbiekben fejleszthető. Ha sokat vinnéd terepre, egy komolyabb teleszkóppal illene kezdeni mindenképp, utána már több irányban is el lehet indulni. Én hajtómű-kerékszett párti vagyok, ezekből aki odafigyel, érzi az "upgrade" hasznát. A fékkel nem foglalkoznék, nem hajtod a gépet a limitre, úgy érzem. A váltást meg ha majd kopás vagy más miatt cserélni kell, jó eséllyel a 2x10-nél fogsz kikötni - de nem tartom létfontosságúnak, mert a 3x9 költséghatékonyan karban tartható és tartósabb, funkciós rugalmasságból pedig megint csak nem hinném, hogy nálad (gyorsan) kibukna az "avult technológia" gyengéje.
Szóval, szerintem bátran, ha van erre pénzed. Aztán ha rákapsz az ízére, majd okosítod a gépet - max mégegyszer ennyit rákölthetsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!