Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért ítélnek el sokan mert...

Miért ítélnek el sokan mert mindíg kerékpározok?

Figyelt kérdés
Munka társak és ismerősök is felteszik a kérdést miért nem veszek már robogót mert azzal könnyebb lenne munkába járni,de én mindíg a kerékpár híve voltam a jelenegi munkahelymere is azzal járok 14 km er,nekem a kerékpár edzés,csak nagyon szélsőséges időjárásban szoktam tömegközlekedni
2023. febr. 27. 07:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is bicajjal járok, amikor csak tudok, 45 éves 100 kilós faszi vagyok, a kollégák egyszer sem kérdeztek tőlem ilyet. (Ok, máskor meg autóval jövök, szóval tudják, hogy nem a "státuszszimbólum" hiányzik az életemből - ami önmagában fura lenne - hanem testedzés, levezetés nekem a bicaj.)

Szerintem neked más furcsaságod is lehet a szemükben, sok mindent máshogy csinálhatsz, mint ők, de csak ezt teszik szóvá.

2023. febr. 27. 11:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, engem senki nem ítél ez ezért.
2023. febr. 27. 12:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan azt hiszik, hogy ezt csak ilyen kényszerből csináljuk, mert pl nincs pénzünk autót fenntartani. El sem tudják képzelni, hogy azért járunk birnágval, mert szeretjük. :)
2023. febr. 27. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#13 igazad van, mondjuk azok akik ezért lenézik az embert, na az már tényleg az igazi alja proli réteg :)
2023. febr. 27. 15:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#13 Akinek alkalmasint van negyed, vagy félmillió Ft-ja is bicajra, vagy még több egy elektromosra (ami ezek szerint sehonnan máshonnan nem hiányzott), az annyira nem lehet csóró...

Persze nem minden bicajos közlekedő ül ilyen komoly gépeken.

2023. febr. 27. 16:22
 16/18 NTBS ***** válasza:
100%
Mert nincs itthon ennek kultúrája.
2023. febr. 27. 16:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy elítélnek? Ez a robogós duma lehet, hogy szimpla csipkelődés, nem értem, miért fájna valakinek, hogy más mivel jár.
2023. febr. 28. 22:08
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én pl leizzadok és ez zavarja nyáron a kollégáimat, mert reggel lezuhanyzok melóban és őket ez valamiért zavarja; hogy addig sem a dohányzóban állok velük
2023. márc. 1. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!