Sokan miért vesznek hobbiból sok százezres kerékpárt?
Egy régebbi alu vagy egy jó minőségű acél fillérekért beszerezhető és az örök darab, soha nem lesz vele gond, nem úgy mint a mai tervezett elavulással készült vackok, arany árban...
Vagy ez is csak a magamutogatásról szól? Lássák az emberek ki mennyire gazdag?
Na, látszik, hogy fogalmad nincs a témáról - már bocs....
Vagy csak az irigység dominál?
Valszeg nem ültél még jól felszerelt bringán!
Ég és föld a különbség!
Persze ha 500 lelkes faluban a kocsmáig kell elbicajoznod, arra tényleg jó a 40éves parasztbicaj is. :-D
A kerekparozasnak ket veglete van, minden technikai sport ilyen.
Egyik veglet az aki csak kozlekedik egy jarmuvel, a masik sportszenvedelybol probalja kihozni a maximumot.
Autozas ugyan ilyen: Trabanttol a F1-es versenyautoig szeles a paletta.
Nekem is masfel millkos bringam van, pedig ket eve ra sem ultem ... viszont annak idejen versenyeztem is, kellett a jo bringa, hogy hasonlo eselyeim legyenek mint az ellenfeleknek.
Borzalmasan szűklátókörű vagy!
Mit jelent számodra az átlagember?
Én heti szinten 200 km-t bicajozok, hegyen-völgyön. Sportból, de a magam örömére. A te teóriád szerint egy váltó nélküli harmincévey cotrogány parasztbiciklivel kéne járno.... 😂😂😂😂😂
És?? Vegyél olyat. Ki akadályoz?
Más meg másmilyet vesz.
Én olyat is veszek.
Csak próbálok rávilágítani és megértetni az emberekkel, hogy rossz döntéseket hoznak. Segíteni próbálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!