Sokan miért vesznek hobbiból sok százezres kerékpárt?
Egy régebbi alu vagy egy jó minőségű acél fillérekért beszerezhető és az örök darab, soha nem lesz vele gond, nem úgy mint a mai tervezett elavulással készült vackok, arany árban...
Vagy ez is csak a magamutogatásról szól? Lássák az emberek ki mennyire gazdag?
76/: Olyan hülyeségeket beszélsz, mint ide Lacháza!
Egyedül te nyomod a hülye mantráidat a "többszázezres" bicajokról.
Aztán "ellenpéldaként" idetolsz 50-60ezres csotrogányokat, amikre mégegyszer ugyanannyit rá kéne költeni!
És már ott vagyunk a 120-nál, amiért hobby célra már jó bringákat lehet kapni. ÚJONNAN!
81
Menj már a 120 ezres vackokkal. Dekatlonos hulladékok!!
Egy 60 ezres amit linkeltem agyonveri minden paraméterében!!!
Ahogy már tegnap leírtam... A jóllakáshoz sem kell borjúbélszín.... 200 ft-os csirkefarháttal is jól lehet lakni. :-DDDD
Jó étvágyat a csontszopogatáshoz a kérdezőnek! :-D Igazi príma vasárnapi ebéd holnapra. :-DDD
84: ezt egyedül te állítod - de nyilván mindenki szembejön az autópályán..
Mindenki más hülye, nem ért a bicajokhoz - egyedül te vagy itt a "SZENT" szakértő.
Na további jó okoskodást! :-DDD
Dekatlonos 120 ezres szart megnéztem pár hónapja. Nem lehet cserélni a lánctányért. Na az milyen már?
Fröccsöntött műanyag váltókar. Aha. Biztos nem törik le.
Ellenben egy régi acélon ott figyel a Shimano 600
Hoppá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!