Sokan miért vesznek hobbiból sok százezres kerékpárt?
Egy régebbi alu vagy egy jó minőségű acél fillérekért beszerezhető és az örök darab, soha nem lesz vele gond, nem úgy mint a mai tervezett elavulással készült vackok, arany árban...
Vagy ez is csak a magamutogatásról szól? Lássák az emberek ki mennyire gazdag?
Itt semmi baj nincs az acélvázzal. Legtutibb túrázni, persze ha megvan az "igazi". itt a probléma, hogy az emberek zsebében nyúlkál a kérdező, számon kéri őket hogy miért költenek valamire úgy, hogy azt szerinte ki lehet szolgálni olcsóbban is. Valbóan tudsz durrantani akár teljesítményt is régi vassal, de sokaknak nem mindegy a minőség, komfort, váltásérzet, felszerelési pontok, kompatibilitás, megbízhatóság stbstb. És hogy a felhasználó mit szeretne! Ki kell próbálni egy új vasat, használni pár hónapig és meglátod hogy itt sokan miről beszélnek(és hiába jössz majd azzal hogy már próbáltad, tuti nem mivel akkor nem tetted volna fel a kérdést, vagy teljesen más a kapcsolatod a kerékpározással). Mi közöd hozzá hogy a teljesítményhez mekkora zseb társul? Én sem mondom meg hogy a cibődet szépen vedd le és vegyél fel egy faklumpát, te tudatlan, mert azt még 30 év múlva is hordhatod. Vagy a favágónak sem, hogy a fűrész is jó te hü..e, tedd le a motoros fűrészt, vagy a hobbifotósnak, hogy használd a használt belépőszintet, vagy analógot mert ugyan úgy képet lősz vele. Valakinek a bicikli nem csak annyi, hogy elmegy A-ból B-be. És különben is mivan akkor ha az ember szeretne egy szép darabot? Vagy maximalizálni a teljesítményét és versenyezni egy lokális csoporttal, esetleg egy onlie közösséggel? Vagy miért zavar az téged ha élvezik az emberek, hogy megnézik milyen szép paripán suhannak? Magamutogató vagyok ha olyan tárgyat birtoklok ami az ízlésemnek megfelel és mondjuk tetszik másoknak is? Mi közöd hozzá, hogy kinek mi tetszik és mire telik? Ég és föld a külömbség a melós acél bicajom és a hobbi kerékpárom közt. Az egyik megfelelően elvisz A-ból B-be kényelmesen, míg a másik olyan, mintha szivárványon lovagolnék. Szív le a kormány, kéri a sebességet, egy rakétának érzem magad. A mászás vele sokkal egyszerűbb, nagyobb távot tudok vele küldeni és ezek MOTIVÁLNAK is!
Ha te szeretnél megrekedni a saját kis versenyedben, szíved joga. De nagyon nem kéne számon kérni másokat, hogy ők miért akarnak többet.
"alacsony szinten űzheted a sportot, ha soha nem érezted még azt, hogy nem elegek ezek a vackok"
Pár évtizeddel ezelőtt ezekkel a vackokkal mentek a tour de Franceon.
De te biztos keményebb vagy mint Eddy Merckx...
Fogalmad sincs róla, hogy ő kicsoda mi?
Te vagy szánalmas! Szerinted regisztrálok másik felhasználót??? Hát nem. Csak vannak rajtam kívül mások is akik képesek józanul gondolkodni.
A tyúk eszeddel ezt lehet nehéz megérteni...
"Mi közöd hozzá, hogy kinek mi tetszik és mire telik"
Oké, de akkor soha többet nem akarom hallani, hogy csóró ország vagyunk. Osztrák szintű itt az életszínvonal, röpködnek az ezer eurók hobbira. Nincs szegénység az országban!
Erről ennyit. Nem tudja ki a valaha volt legnagyobb bringás. Maga a bringás ISTEN!
Öreg, ne égesd magad tovább!
Ember, te nagyon buta vagy. Maximum az országúti biciklizés istene volt.
MTB-ben (amit én szeretek), nem hiszem hogy megállná a helyét, viszont egy montis se biztos, hogy országútiban megállná a helyét. Ez olyan, mintha motocross versenyző lennék, de belém kötsz hogy nem ismerem a legnagyobb MotoGP versenyzőt...
Itt csak te vagy buta. Sötét mint az éjszaka! Én a montembájkosokhoz szóltam?
Eridj dagaszd a sarat azt örülj magadnak!
Próbálok a sötét fejedben egy kos világosságot juttatni.
De hiába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!