Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Sokan miért vesznek hobbiból...

Sokan miért vesznek hobbiból sok százezres kerékpárt?

Figyelt kérdés

Egy régebbi alu vagy egy jó minőségű acél fillérekért beszerezhető és az örök darab, soha nem lesz vele gond, nem úgy mint a mai tervezett elavulással készült vackok, arany árban...

Vagy ez is csak a magamutogatásról szól? Lássák az emberek ki mennyire gazdag?

2020. máj. 15. 11:22
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/227 A kérdező kommentje:

Jól használod ki a versenytechnikát?

Áruld már el nekem!!!

Azt hiszed attól leszel jó, hogy 2 milliót költesz bringára?

Hétvégén is simán lenyomtam hegyre felfelé egy csili vili bringást. Próbálta tartani a tempót de esélye se volt.

Nem a bicajtól leszel jó hanem a kemény edzésről! A bringa nem megy magától ezt fogd fel!

De kell a magamutogatás persze, ettől érzi többnek magát a magad fajta...

2020. máj. 19. 09:45
 152/227 anonim ***** válasza:
Én sajnállak.
2020. máj. 19. 09:50
 153/227 A kérdező kommentje:

Nem kell.

Inkább meséld el, hogy képes egy amatőr kihasználni a 2 milliós versenytechnikát?!?!?!

Hallgatom.

2020. máj. 19. 10:02
 154/227 anonim ***** válasza:
Nem azért, de rengeteg hobbi kerékpáros biciklizik úgy, hogy simán ütné a verseny szintet. Csak hát mivál nincs ráaggatva a "versenyző" szó, ezért egyből nem akkora durranás..
2020. máj. 19. 10:12
 155/227 anonim ***** válasza:

Kérdező, te úgy teszel, mintha a bicajos társadalom országutisokból állna....

EGyébként meg nem ismétlem az előttem szólókat, hatalmas szemellenző van rajtad.

2020. máj. 19. 10:13
 156/227 anonim ***** válasza:

Ja, egyet lenyomtál - az elborult agyadban ez úgy jön le neked, hogy akkor MINDET lenyomtad.

:-) :-) :-)

2020. máj. 19. 10:14
 157/227 anonim ***** válasza:
52%

Látom (nem) sikerült megérteni a lényeget.

Egy anonim oldalon nehéz felvágni bármivel is.

Ha pedig elmegyek egy versenyre, akkor hasonló bringák vesznek körül.

Éppen azt próbáltam elmagyarázni annak a szerény képességű fejednek, hogy aki használja is a bringáját és próbált újabb gépeket, az érzi a különbséget.

Hiába edzek, egy 30 éves acélszörnnyel esélyem sem lenne top10-ben végezni egy versenyen. Se outiban, sem montiban. Előbbinél a sprinteken maradnék le, utóbbinál pedig a sok apró megindítás enegiáját enné meg a rugalmas váz. Arról nem is beszélve, hogy minden más paraméterben is sokkal jobb egy mai bringa.

De nem is kell versenyezni, mert aki csak hobbiból teker, annak is nagyobb élvezet és minőségibb bringán tekernie.

Azt pedig tudjuk pár éve, hogy ami nincs fent Straván, az meg sem történt.

Jöhet a Strava profilod a 38-as átlagú tekeréseidről!

2020. máj. 19. 10:34
 158/227 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kicsit beleszóljak az elfajult anyázásba: én például a jogszabályi változások miatt kapok extra SZÉP kártya juttatást a munkáltatómtól, a szabadidő zsebre kérhető összeg 135 ezerre nőtt. Ezt használt bringrára nem tudom elkölteni, újra viszont igen. Mindenki jól jár: nekem lesz egy klassz bicajom, a bringaboltnak meg nyilván jól jön a pénz. Készpénzért én sem vennék ennyiért biciklit, mert abszolút csak hétvégi hobbitekerésre használom majd, de így már rászámtam magam.

Szóval... ez is lehet egy szempont és megmagyarázza, miért ugrott meg hirtelen a biciklivásárlási kedv országszerte.

2020. máj. 19. 10:42
 159/227 anonim ***** válasza:
100%

157: 10 pontos! :-)

Nagyobb összeget mernék rátenni, hogy semmiféle adatot nem fogunk tőle látni. Se az életkorát nem árulta el, se a "szuper" bringájának a márkáját, esetleg fényképét...

Szerintem azt se tudja, mi az a Strava. Eddy Merckxnek se volt - majd jön ez az indoklás. :-D :-D Megelőlegezem! :-D

2020. máj. 19. 10:44
 160/227 anonim ***** válasza:
100%
Régi "örök darab" Nokiáján nincsen Strava :D
2020. máj. 19. 10:46
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!