Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ezzel mennyire Járulék hozzá...

Ezzel mennyire Járulék hozzá az egészségemhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ülő munkát végzek, így nem mozgok sokat egy nap. Elkezdtem szoba biciklizni, de nem tudom mennyit kellene mennem. 167cm vagyok és 75 kg 35 éves nő. 8 fokozat van rajta, én egyelőre csak az első fokozaton tekerek átlagban 25 perc alatt 10 km-t. Heti 2-3 napot szoktam. Lassan egy hónapja biciklizek, de erre a szinte fokozatosan jutottam el. A célom nem a fogyás, az étkezésre nem figyelek oda. Annyit szeretnék elérni, hogy jobb legyen a közérzetem és be tudjan építeni a mozgást az életembe.

2023. febr. 23. 00:35
1 2
 11/11 gago77 ***** válasza:
55%
Ez kardio edzés. Állóképességre, vérkeringés javítására, szív és végtag izmok karbantartására jó. Tehát jobban fogod érezni magad, igen. 3x25 perc elég is hozzá. A másik: a hozzászólásokból látom hogy még mindig erősen tartja magát az a városi legenda miszerint a kardio fogyaszt. Ez így nem igaz. Főleg diéta nélkül nem igaz. Pár kilót le lehet dobni és van akinek ez elég is, de nem mindenkinek. Statikus edzéssel lehet igazán fogyni, vagy a kettő kombinálásával. Plusz, megfelelő diétával.
2023. ápr. 2. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!