Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Sportfüggőség, Én függőnek...

Sportfüggőség, Én függőnek számítok?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap megyek, és hajtom magam, gyakori hogy nem bírom tovább és majdnem összeesek. Elmegyek esőbe, hóesésbe, hatalmas szélbe. Sosem mondok nemet a sportra, ha dolgozok sokáig az sem baj úgy vagyok vele hogy max nem alszok. Senki nem előzhez meg, nem tűrök el magam előtt senkit. Másokkal közös programot is képes vagyok lemondani ha nem kerékpároztam eleget. A poén az egészbe hogy még büszke is vagyok magamra, elégedetten nézem az izmaimat.

2023. febr. 9. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Elég erősen troll kérdés, főleg az utolsó mondat miatt.

De, én is ilyen vagyok, csak a konditermi súlyzós edzéssel, bár én nem vagyok magammal elégedett, és nem is leszek soha.

Alapvetően nem baj ez, mert minden embernek más a prioritása. Ha neked ez, akkor ez. Ha ez tesz téged boldoggá akkor nem mindegy, hogy függő vagy-e, vagy sem? Inkább egy ilyen függőség, mint az alkohol vagy drog..

2023. febr. 10. 12:57
 2/3 MGéza ***** válasza:
Megszállott vagy, bár azt mondom, már nem a legjobb értelemben véve. Néha nem baj kis önuralmat tanúsítani, pihenni, inkább a barátokkal lazítani, ilyesmi. A legtöbb ilyen megszállottságnak általában egy kis visszaesés, megmagyarázhatatlan fáradtság, váratlan betegség vet véget amúgy jelzés értékkel, hogy a tested sem bírja annyira mint azt ahogy te képzeled.
2023. febr. 10. 13:29
 3/3 anonim válasza:

Ezzel nincs semmi baj csak mindíg kell hagyni időt regenerálódni a tested. Bőven elég lenne minden második nap menned edzeni.

Ha túledzed magad többet ártasz, mint segítesz.

2023. febr. 11. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!