Zubadiah kérdése:
Sportfüggő vagyok, hogyan változtathatok ezen?
Figyelt kérdés
13/L Már legalább 1.5-2 éve sportolok rendszeresen.Mindig is imádtam mozogni,most is imádok.Egy ideje otthon tornázok,főleg videókra(cardio,pilates,barre,jóga,stb),meg egy héten legalább egyszer futni is elmegyek.Na most ezt napi szinten csinálom,minden nap minimum 2-3 órát sportolok intenzíven.Hétvégenként délelőtt biciklizni is elmegyek egy órára (délután pedig ugyanúgy 2-3 órát edzek még rá).Mint mondtam,imádom ezt csinálni,úgy érzem semmi pénzért nem adnám fel.de az a helyzet,hogy néha érzem már,hogy lassítani kéne,mert ez már túl sok (pl izomláz,ami ezelőtt sosem volt,hányinger,fáradtság).Ha pedig ki kell hagynom egy napot,szinte fizikai fájdalmat érzek miatta,mogorva leszek és ingerlékeny,szinte ölni tudnék.Ennek ellenére tovább folytatom,de szeretnék találni egy köztes megoldást.A sport vált a lételememmé (szó szerint) ,és azt hiszem ez nem helyes.Mit tegyek?2015. máj. 3. 16:51
1/3 anonim válasza:
Nincs ezzel gond, nem kell változtatni.
2/3 anonim válasza:
Jól érzed, ez már betegség.Ahogy olvasom nem is olyan egyszerű.Próbálj más programokat is csinálni.(társaság, fiúk)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 4. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!