Milyen bringásszeműveget vegyek?
Nem jót választottam, most az őszre, sajnos a levegőt, szelet átengedi. Sportissimo-ban vettem, nem volt egy vagyon, jónak is tünt, uv szűrős, átlátszó, jól néz ki rajtam. Itt a baj, az volt a baki, hogy csinos volt. (Nő vagyok és nem profi bicajos, de napi szinten bicajjal járok, munkába és majdnem mindenhova.)
Szóval a lényeg, hogy nem annyira praktikus, oldalt és alul, felül besüvít a szél, kétségtelen, hogy a felverődő kavicsok, bogarak ellen véd.
Nem volt túl nagy választék, úgyhogy ha tudtok esetleg szuper darabot, örömmel fogadnék akár linket, vagy sportboltot, ahol ki is lehet próbálni.
A fazonnal sem vagyok nagyon tisztában, mert azért hegeszteőszemüveg formában sem szeretnék tekerni.
Nem utolsó szempont az sem, hogy nem tudok vagyonokat sem fizetni érte.
Köszi, ha segítetek!
Nagyon köszönöm nektek!!
Ez a munkavédelmi szemüveg teljesen felcsigázott, azt hiszem, tökéletes befutó!
Eszembe sem jutott volna, nagyon örülök, hogy itt feltettem a kérdést és hogy segítettetek!
Nagyon hálásan köszönöm!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!