Milyen bringásszeműveget vegyek?
Nem jót választottam, most az őszre, sajnos a levegőt, szelet átengedi. Sportissimo-ban vettem, nem volt egy vagyon, jónak is tünt, uv szűrős, átlátszó, jól néz ki rajtam. Itt a baj, az volt a baki, hogy csinos volt. (Nő vagyok és nem profi bicajos, de napi szinten bicajjal járok, munkába és majdnem mindenhova.)
Szóval a lényeg, hogy nem annyira praktikus, oldalt és alul, felül besüvít a szél, kétségtelen, hogy a felverődő kavicsok, bogarak ellen véd.
Nem volt túl nagy választék, úgyhogy ha tudtok esetleg szuper darabot, örömmel fogadnék akár linket, vagy sportboltot, ahol ki is lehet próbálni.
A fazonnal sem vagyok nagyon tisztában, mert azért hegeszteőszemüveg formában sem szeretnék tekerni.
Nem utolsó szempont az sem, hogy nem tudok vagyonokat sem fizetni érte.
Köszi, ha segítetek!
Decathlon, ott a legolcsóbb, nekem az vált be, szinte minden bringásszemüvegem 1 szezon alatt tele van karccal, rohadtul sajnálok érte 10ezreket kiadni.
A decathlonos legolcsóbb nem tudom mennyi most, legutóbb 1000körül volt darabja, szokott lenni átlátszó, fekete meg sárga, néha kék lencsés… ha karcolódik ilyesmi pedig nyugodtan dobom a kukába.
Köszönöm szépen! Eszembe sem jutott a Decathlon, itt nálunk a Sportissimo van, de megnézem online a kínálatot.
1000 Ft? Komoly? Én azért drágábban vettem, ami a mostani, de az említett okokból nem vált be. Átlátszóra van szükségem, mert ködös időben és akár sötétben is tekerek, főleg munka után haza.
A fazont nem tudom, milyet válasszak, amin nem vág be a jeges szél. Ez is szinte ráfekszik az arcra, de mégis befúj. Ráadásul párásodik.
Én BBB-t vettem 4cserélhető lencsével. 15000 10envalahány éve.
De a lényeg nagyfelületű legyen a lencse úgy jobban védi a szemet.
Esetleg fotokromatikus hogy ne kelljen cserélgetni...ha van rá igény.
Nem árt ha a lencse lefelé világososdik,a felsőrèsz pedig kicsit sötétebb,bár ez hajnalban és napnyugtakor előnyét veszti...
Gumi orrpárna,nyak pánt,polikarbonát lencse,grilamid keret.
Ez az a dolog amin én nem sporolnék sokat,persze értelmetlen 90ezerért venni golyóállo szemcssit,de 20-30simán álldozható elvégre a látást védi.
Köszönöm szépen. Sajnos pillanatnyilag a 20-30ezer már nem fér bele a keretembe, persze tudom, hogy célravezetőbb lenne áldozni egy komoly minőségre, de ennyi most nem megy.
10e körül is már nyünnyögök, de az még megoldható.
Na ha most nincs pénzed de tudsz gyűjteni rá arra pl simán jó addig amit az 1-es írt, én pl adztalos vagyok én melóban használom azokat az olcsó decathlonos szemcsiket forgács ellen nagyon jól véd :)
Nekem is volt bringázáshoz egy bbb szemcsim, imádtam, de az enyém lencséjét úgy kellett cserélni, hogy kipattintottam az orr részt, kipattint a lencse, csere aztán mindent összepattintani… na egy ilyen cserénél valahogy kiesett a kezemből az orrész nyílegyenesen bele a dunába :D azóta ezen a nyáron szemüveg nélkül tekertem :D
3. Vagyok
Nekem eltört,több mint 10évi hajlitgatástól elfáradt az anyag.
Még egy szavazat a munkavédelmi szemüvegekre...
Tök jó márkák, és abszolút megfizethető áron.... Nekem átlátszó van ilyen, bogarak ellen esti bicajozáshoz. Tán 1500 ft volt...
Tessék, egy random mvédelmi bolt:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!