Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha annyira tönkremennétek,...

Ha annyira tönkremennétek, megszorulnátok, hogy el kellene adnotok a drága outit, és csak 50-60 ezer forintos vintage bringára futná, akkor imkább abba hagynátok a bringázást, vagy beérnétek egy olcsó géppel?

Figyelt kérdés
2022. okt. 11. 19:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Próbáltam már eladni hasonló helyzetben a drága bringámat. (Bocs, nem outi volt.) De annyira keveset kaptam volna érte, hogy nem annyiért inkább megtartottam.

Aki bringázik pár éve, annak nem csak egy bringája van. Ha el is adtam volna, akkor átültem volna a régebbi gépemre. Amit most is használok a városban.

2022. okt. 12. 10:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is két bringám van (olcsó, használt), az egyiket (trekking) el akartam adni, mert keveset használom és az öreg városit jobban szeretem, de amennyit kapnék érte, azért nem érdemes. Esetleg ha nagyon megszorulok és nem lenne mit ennem..:(
2022. okt. 12. 13:09
 13/14 NTBS ***** válasza:
Nem kerékpároznék tovább. Nem attól jó a kerékpáros, hogy milyen járművön teker.
2022. okt. 12. 15:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Biztosan kevesebbet mennék, hiszen nem lenne olyan nyújtana olyan élményt mint egy jó bringa. Szerintem akkor csak közlekedésre használnám.
2022. okt. 20. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!