Hosszú kerékpárutakhoz milyen esőkabátot érdemes venni, ami a fejet is védi és nem eszetlenül drága?
Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 21:09
1/7 anonim válasza:
Én pelerint szoktam vinni, tán a lidlben vettem.
3/7 anonim válasza:
Egy kis szellő és te leszel Batman.:)
5/7 anonim válasza:
Nekem is dekatlonos van.
Kb mindegy milyent veszel, mert mindegyikkel szarrá ázol egy idő után. EGyszerűbb beállni valami tető alá és megvárni amig eláll :D
6/7 anonim válasza:
Ha állsz és függölegesen esik akkor egy sima poncho elég. Has viszont haladsz ha lassan is, vagy oldalazva esik akkor arcba megy, onnan lecsurog a nyakra, hátra, vállra és ugyan úgy csak lassabban de elázol. Én bringáztam már 70 km-t esőben, szóval a beázás tuti biztos.
7/7 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy vizesek leszünk, de mások mit látnak az útból, amikor az arcukba zuhog az eső?? Mert én nem sokat.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!