Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi az oka, hogy sok igen...

Mi az oka, hogy sok igen drága használt kerékpárnál nem adják oda a pedált?

Figyelt kérdés
Nem is az, hogy mondjuk szállítás miatt volt leszedve, hanem a hírdetésben is benne volt, hogy nem adják hozzá.
2022. márc. 12. 19:31
 1/10 anonim válasza:
75%
Mert aki ilyet vesz, úgyis a sajátját használja.
2022. márc. 12. 19:57
 2/10 A kérdező kommentje:
De ennyi erővel akár az ülést is megtarthatná az eladó
2022. márc. 12. 20:01
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

Igen, megtarthatná a nyerget is. Sokan saját valagra készített nyerget használnak, vagy van egy tipus amit szeret használni.

Kb semmi közöd hozzá hogy miért nem adja oda, hogy ha a hírdetésbe beírja, tehát tudsz róla előre. Amikor elmész megvenni akkor viszel zsebben egy pár pedált és kész.

De szerintem nem is kell neked olyan "igen drága" kerékpár, mert nem is tudod hogyan és mire kell használni, csak egy pénzes majom vagy aki megteheti hogy vesz valami drágát, de esze már nincs hozzá.

2022. márc. 12. 21:16
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 ! Normálisan tettem fel a kérdést, így nem értem a felháborodásodat, hiszen lehet rajta akármilyen patentos pedál, mikor a bicaj értékehez képes nem annyira nagy tétel. Egyébként meg van normális bicajom, és ott nem sajnálták odaadni a pedált. Te meg a höbölgésedet inkább tartsd magadban ha nem tudsz normálisan , előítélet mentesen válaszolni, mikor nem is ismersz !
2022. márc. 12. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
34%

Dehogynem ismerem az olyanokat mint te, ki is bújt a szög a zsákból a válaszodban:

"bicaj értékehez képes nem annyira nagy tétel"

__"nem sajnálták odaadni"__

Ebből látszik, hogy semmit sem fogtál fel abból amit mondtunk!

Nem azért nem adja oda, mert fillérb..ó, vagy sajnálja odaadni, hanem azért, mert az kell neki, mert az a cucc az övé, rá van szabva, azt szokta meg. Majd ha eléred ezt a szintet (nem forintban!) rá fogsz jönni, hogy miről beszélek.

2022. márc. 12. 22:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is patentpedálom van, meg hozzá olyan cipő, de nem a pedál állogatásával ment el egy napom, mert azon max rugóerőt lehet állítani, hanem a cipőben lévő vas igazgatásával, de egy másik bicajra átszerelve ettől még ugyanúgy lehet kezdeni előről az egész mutatványt.
2022. márc. 12. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Mert 4féle rendszer van.

Shimano.

Look.

Time.

És platform.

Ki mit szeret. Vesz olyat hozzá. Minek kidobni az ablakon 10-20ezer forintot? használ

2022. márc. 12. 23:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A pedál, nyereg és egyenes kormány esetén a markolat az simán megy át az új bringára, mert megvan az a típus, ami nekem bevált. Ha használtan eladom a bringám, visszarakom rá a gyárit. Ha megnézed, a legtöbb új bringához nem jár pedál, pont azért, mert nem tudni, milyet szeretne a leendő tulaj. Ez igaz lenne a nyeregre és markolatra is, de azt valamiért szerelnek rájuk gyárilag. Pedig sok esetben ezeket is hamar lecserélik.
2022. márc. 13. 12:51
 9/10 MGéza ***** válasza:
Én például szinte sosem hagyom meg azt a nyerget amivel bringát veszem. Van aki a pedállal is így van, én például az előzőn hármat próbáltam mire meglett a végleges. És igen, lehet hogy ez neked magas, de ha ad egy basic taposót, azzal nagyon ki vagy segítve. Na meg persze te is fel lennél háborodva, ha teszem azt egy outi azért kerülne 180k helyett 210k-ba, mert biza csak a pedál annyit kóstál...
2022. márc. 14. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Mert minek vegyek meg egy fölösleges pedállt?

Mitcsinaljak vele?

Attol hogy null kilométeres senki nek fogja boltiáron megvenni. És nem izgat, hogy elhanyagolható az ára az egészhez képest. Mert megkelett vennem fölöslegesen.

2022. márc. 14. 23:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!