Miért mondják, hogy nincs a nagyobb súlyú emberek számára kerékpár, mikor igenis van?
Figyelt kérdés
Én vettem egy típust és tökéletesen viszi, pedig 150kg vagyok. Már voltam vele terepen. Nem nyikorog, nem zörög. Nagyon megy.2022. okt. 9. 11:55
41/45 anonim válasza:
120kg al aszfalton 4km alatt lazán tartok 30as átlagot, mégcsak meg se erőltetem magam, ennél nagyobb távon meg nem foglalkozok vele, élvezetből bringázom.
42/45 anonim válasza:
Súlyról annyit, minden nem gagyi, hanem sportra kitalált kerékpárnak bírnia kell szaros 150kg-ot…
Pl egy egyszerű mtb esetében ha egy 80-90kg-os ember pl 1méter magasból ér földet egy 40-50km tempó mellett, ott nem szaros 150kg-ot visel el a kerék.
43/45 anonim válasza:
No de, ha egy eleve 150 kg-os ember ér így földet..??
44/45 A kérdező kommentje:
150kg val nem ugraok vele metereket :D
2022. okt. 11. 17:44
45/45 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy ez első út alatt szét fog esni, vagy hogy nem tudsz 10 km/h fölé gyorsulni. De hosszú távon a mechanika hamarabb kopni fog, több és gyakoribb karbantartást fog igényelni. Ez fizikai tények következménye.
Egyébként én is 110 kiló vagyok és naponta bringával járok tízen éve. Nem esett még szét alattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!