Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért mondják, hogy nincs a...

Miért mondják, hogy nincs a nagyobb súlyú emberek számára kerékpár, mikor igenis van?

Figyelt kérdés
Én vettem egy típust és tökéletesen viszi, pedig 150kg vagyok. Már voltam vele terepen. Nem nyikorog, nem zörög. Nagyon megy.
2022. okt. 9. 11:55
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Nem monti, nem mondtam, hogy hepe hupáson volt a 26 -os átlag, hanem köves úton és 6 km volt.
2022. okt. 9. 14:53
 12/45 A kérdező kommentje:
Annyi a sztori, hogy elvittem tegnap erdőbe tesztelni, ami ide 6km és oda fele köves út van, ott volt az átlagom 26, amit alkalmazással mértem. Lementem az erdőbe ott nyilván sokkal kevesebb volt az átlag és 3-4 km-et tekertem ott, vissza pedig már nem mértem semmit, mert elfáradtam, csak szépen lassan tekertem.
2022. okt. 9. 15:06
 13/45 anonim ***** válasza:
Köves út alatt aszfaltot értesz?
2022. okt. 9. 15:10
 14/45 A kérdező kommentje:
ahham, sima közút.
2022. okt. 9. 15:20
 15/45 anonim ***** válasza:
58%

Tegnap az alsó budai rakparton a futóverseny után bringáztunk, mígcle volt zárva. Trekkinggel mentünk 20as átlagot, 58-60 kilósan... edzésben vagyunk...

Szóval enyhen ketelkedem hogy az az app jól mért.

2022. okt. 9. 15:25
 16/45 A kérdező kommentje:
Jó de azt gondolom vágod, hogy 6km nagyon kevés? Nyilván nagyobb távon nehezebb tartani a nagyobb sebességet és azt mondanám, hogy ez vidék, erre nem nagyon volt autó akkor épp vagy olyan hely ahol meg kell állnom.
2022. okt. 9. 15:30
 17/45 A kérdező kommentje:
Amúgy benne van, hogy buggosan mért az app.
2022. okt. 9. 15:30
 18/45 MGéza ***** válasza:
57%

Miért mondod, ha tulajdonképp nem mondasz semmit? Milyen bringa voltaképp?

6km egyébként tényleg nem sok, nem sértésnek mondom, de lazán túltejesítem egy nagyobb bevásárlás alkalmával, hasonló tempóban és meg sem izzadok, mondjuk én rendszeresen tekerek.

2022. okt. 9. 16:45
 19/45 anonim ***** válasza:
78%

#15!

Ha a lezárt rakparton mentél 20-as átlagot, akkor nagyon messze vagy az edzésben lévőtől.

Ha a teljes városi tekerésre érted, akkor az más.

2022. okt. 9. 17:08
 20/45 anonim ***** válasza:
85%
Térjünk vissza 3-4000 km múlva arra, hogy bírja a bringa. Ez nem úgy van, hogy a tervezett súly felett kettétörik alattad az első tekerés alatt. Az anyag folyamatosan fárad a terheléssel arányosan. Persze lehet szerencséd, hogy egy erősen túltervezett bringát fogtál ki, de nem kizárt, hogy párszáz vagy -ezer km múlva elkezdenek szakadni a küllők. Legrosszabb esetben a váz kezd el repedni valahol.
2022. okt. 9. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!