Miért mondják, hogy nincs a nagyobb súlyú emberek számára kerékpár, mikor igenis van?
Figyelt kérdés
Én vettem egy típust és tökéletesen viszi, pedig 150kg vagyok. Már voltam vele terepen. Nem nyikorog, nem zörög. Nagyon megy.2022. okt. 9. 11:55
31/45 anonim válasza:
Van egy öreg, szakadt városi bicajom, könnyű vázzal, keskeny gumikkal. Meglepően fürge, nos, erre mondták azt "hozzáértőbbek", hogy "nagyon megy". Én 52 kg vagyok. Sajnos nincs sebességmérőm. Kiállunk aszfalton?? :)
32/45 anonim válasza:
30. Majd ha te is ennyit tolsz nagymamakent, akkor várlak vissza. 😂
33/45 anonim válasza:
Én nem vagyok edzésben és nyomok 20as átlagot. 66kg-san.
De egyénenként mást jelent az edzettség.
34/45 anonim válasza:
Kezdőként nagyon könnyen elhiszi az ember, hogy jó napja van, aztán kiderül, hogy csak hátszele volt, azért ment egyik irányba jól a bringa.
35/45 anonim válasza:
Kezdőként láttam egy versenyt,hamar nyilvánvalóvá tette a teljesitmenyem.
Nagyihoz a hegyre majdnem meghaltam,pedig nem az alpokban lakik.
36/45 anonim válasza:
A hátszél remek dolog, gyakran van szerencsém hozzá munkából hazafelé, olyankor "sugárhajtással" jövök, tekerni is alig kell.:)
37/45 anonim válasza:
#36: 👍😂
Néha eleve úgy tervezem az edzőkört, hogy hazafelé legyen hátszél. 😎
39/45 anonim válasza:
De ha megfordulsz akkor szembeszéllesz,az nem olyan frankó.
150kilóval meg aztán...Cv èrték 1.
40/45 anonim válasza:
Nekem általában a munkába odafelé van szembeszelem, de akkor még friss vagyok:)
Hazafelé, hulla fáradtan már jobban esik a hátszél.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!