Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kisfiam 174 magas, és szeretne...

Kisfiam 174 magas, és szeretne elkezdeni verseny biciklizni. a kérdésem ez a bringa nem túl kicsi neki? És ár-érték arányban rendben van? Előre köszönöm a segítő válaszokat.

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 11:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Ez a bringa lenne vagy ilyen?

Amugy árban egészjó. Bár aki nem képes elfgadható állapotba hozni és igy árulja attol nem vennék bringát.

Leesett lanc elöl,rosszul állo váltó hátul. Koszos. Hiányos bandázs...

Tavaszig van még félév azalatt lehet sporolni és venni valami minőségibb terméket.

2022. szept. 30. 12:04
 12/21 A kérdező kommentje:
Igazából ezt néztük ki, de igazad van, ráadásul kereskedő lehet. mert több bringát árul. Én még ebből alkudni akartam. Megnézem, hátha van Triban használtan.
2022. szept. 30. 12:16
 13/21 anonim ***** válasza:

Ezt a Dinottit akkor nézném meg, ha értesz hozzá és ki tudod pofozni. Biztosan foglalkozni kell vele. Amúgy jobb, mint a linkelt decathlonos, de ránézésre igénytelen tulaja volt, és a hirdetés is az. Pár tízezret valószínűleg el kell költeni rá, hogy jó legyen. Elnézve az árakat akár még így is megérheti. Sajnos inkább a duplája körül mennek a normálisabb bringák. Esetleg ezt megnézném:

[link]

2022. szept. 30. 15:37
 14/21 NTBS ***** válasza:
Ha lehet vegyetek újjat.
2022. szept. 30. 18:16
 15/21 A kérdező kommentje:
Ahogy olvasom, a Dechatlonos vadiújra is kell költeni, két rendes gumi, két rendes pedál szinte azonnal ajánlatos.
2022. szept. 30. 19:33
 16/21 anonim ***** válasza:

A gumi az inkább izlés kérdése ki mit szeret. Vagy megy e esőben?

A pedáll sanszoh a spd-cipőben nyomja a fiad. Vagy valami bekattintós dologban.

Szóval az sem szentírás.

2022. szept. 30. 20:26
 17/21 anonim ***** válasza:

Szinte minden új bringára kell minimum egy szett pedál. Sokkal drágább bringákra is gagyi gumikat raknak. A nyereg is ritkán kényelmes. A bringán kívül egy százast simán elvisz a ruha és a védőfelszerelések, és akkor még nem vettél drágát. Sajnos a bringázás nem olcsó sport.

Ha egyébként tudnál többet szánni rá, akkor érdemes. A jobb bringát később is jobb áron tudod eladni. Ha aláraksz valami áruházi borzalmat vagy egy roncsot, akkor nem fogja megszeretni a sportot. Én így indulásnak bringa+felszerelésre 300-zal számolnék.

2022. szept. 30. 20:41
 18/21 anonim ***** válasza:

Tényleg? Nekem a régin kellet a pedáll-t cserélni pedig nem egy gagyi cucc volt,csak gyenge. A gumik jók voltak.

Az ujjabb bringámon is 2000km benne van...az elsőben a hátsót nyilván elfékeztem.

2022. szept. 30. 22:25
 19/21 A kérdező kommentje:
Szóval 200 a gép, és egy százas a ruha?
2022. okt. 2. 11:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100-ból azért már nem csak a ruha jön ki, hanem a pedál, sisak is. Persze egyikből se a csúcskategória. Decathlonból elég jól fel lehet öltözni akár hideg időre is, ha nem zavar, hogy szinte minden ruha fekete.
2022. okt. 2. 11:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!